Diskuze

Migrace sbližuje. Dělejte víc, tlačí na Bidena po republikánech i demokrati

Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena čelí kvůli neustávající migraci z latinskoamerických zemí značnému tlaku i od demokratických politiků. Žádají peníze od federální vlády, aby mohli nápor zvládat. Demokraté se začínají v otázce sbližovat s republikány, pro které je migrace jedním z hlavních témat. Stále ale mezi nimi existují silné rozpory.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Už pohádky říkají jak šel hloupej Honza do světa a tam lítaly pečený holuby samy do huby

0 0
možnosti
VS

To je prisernej clanek.....Pepa Bajden hned prvni den ve WH zrusil kontroly na hranicich a TED, protoze mu tece do bot chce neco delat? Nejsmesnejsi jsou ti starostove New Yorku, Denveru a Chicaga. Sami "demokrati", kteri vyhlasili sva mesta za "sanctuary cities" a ted, kdyz jim tam Abbot ty ilegalni darecky posila, aby si taky uzili, tak se certi?? Skutecne....uroven pokrytectvi u techto charakteru dosahuje nebeskych vysin. Hruza, kam se zapadni spolecnost moralne propadla.

3 1
možnosti
MN

Že by ta "Trump wall" nakonec nebyla až tak špatný nápad?

4 0
možnosti
JB

Skvělé řešení od rtpublikána z Texasu- posílá migranty do států kde vládnou demokrati a ejhle to se jim nelíbí jen tak dále, kecat a přijímat chtějí ale jak se jich to dotkne tak už se jim to nelíbí

6 0
možnosti
LS

No tito údajně demokraté se sami usvědčili z toho, jaký mají morální charakter. § je proti jejich páteři absolutně rovná přímka. Bezcharakterní šmejdi a ti, co je volí, podporují a obhajují jsou naprosto to samé. I zde vystupují takoví, co údajně utekli před komunisty do USA. Morální spodina lidské společnosti.

3 0
možnosti
Foto

Vetsina z nich penize, ktere vydela v USA, posila zpatky do zeme odkud prisli, takze na jedne strane je to levnejsi pracovni sila, ale na druhou stranu nepomaha tocit penize ve state, ve kterem je vydelava.

Navic, prijde brzy recesse spojena s nezamestnanosti, zastaveni veskerych staveb i v polovine vystavby, stejne takove obdobi bylo v 1989, 2004 co potom tihle pristehovalci budou delat, nebot bude dostatek vlastnich pracovniku i za mensi platy. V soucasnosti s ekonomikou na 3.4% nezamestnanosti to zacina nato ukazovat, nebot zdrava ekonomika ma mit okolo 5% nezamestnanosti.

3 0
možnosti
JM

Jestliže pracují tak jsou velmi drahá pracovní síla protože jsou v "Resettlement" programu, takže zaměstnavatel jim platí 50% jejich mzdy a dalších 50% jim doplácí federální vláda, neboli daňoví poplatníci. Jestliže nepracují tak jim 100% podpor platí daňoví poplatníci. Je to finanční ztráta v obou případech.

Podle průzkumu mezi mexickými přistěhobalci bylo zjištěno že 74% jich pobírá po dvaceti letech života v USA plně nebo částečně sociální podpory. Je zajímavé, že státy, které přistěhovalce z rozvojového světa přijímají mají velké finanční problémy, což by mělo opačně.

7 0
možnosti
PB

Ne, aby posílili hranice, na hranicích je obraceli a tyhle, které už tam mají také odvezli zpět. Oni už nepřímo přiznávají, že počítají s tím, že je z USA nedostanou. Peníze, které na migranty městům posílají, nejsou nic jiného, než rezignace a držhubné. A budou posílat dál a dál, víc a víc.

8 0
možnosti
PB

Tady se ani nepočítají desetitisíce valící se na sever a potom se dočtete, že Ryanair vrátil dorostence od letadla, který měl poškozený roh na jednom listu v pasu. Tomu se říká protiklady, byrokracie.

6 0
možnosti
JM

Demokraté chtějí co nejvíce přistěhovalců s rychlým procesem udělení občanství USA a tím volebním právem. Očekávají od toho, že noví voliči budou z vděčnosti volit je a USA se stane fakticky zemí s jednou politickou stranou.

O to jim jde.

9 0
možnosti
KL

Přesně jak naše Pětidemolice.

2 1
možnosti
JM

Biden tbrdí že těch deset milionů přistěhovalců co přišli za jeho blády, jsou dar, za který se má poděkovat.

Já dodávám, deset milionů, v drtivé většině bez kvalifikace a znalosti angličtiny. Všichni skončí generačně na sociálních podporách.

Na YouTube je video jak americký bezdomovec jde pěšky do Mexika s tím že ilegálně přejde zpět přes hranice do USA a všechno bude mít zadarmo.

6 0
možnosti
Foto

Stacilo by malo, stejne tak se domluvil Trump s Mexickym prezidentem, US hranice budou mit urcity pocet migrantu ostatni budou stat v Mexiku na mexicke naklady, pokud je pusti pres svoje hranice a byl konec hromadnych najezdu migrantu. Biden vse otocil vzhuru nohama, smiling face je dokonce zvala "prijde, hranice mame otevrene" potom, kdyz videla co zpusobila, hlasala "zustante doma".

Demoparty tyhlenty odevsad potrebuji, stejne tak jako Antifa, BLM budou delat neplechy s tichym souhlasem statni vlady v demo statech pokud to pomuze proti republikanum. (BTW slysel nekdo o tehle teroristickych organizacich kdyz nastoupil Biden? Ja ne, nejspis je demo prestali platit).

Jenom me zarazi uroven volicu, kteri volili Biden, copak nevedeli co tohle zkorumpovane budizknicemu ma v umyslu pachat v USA a s USA diky tem, kteri vladnou za nej.

1 0
možnosti
LS

Ano p. Mladý přesně to jsem tu psal už několikrát. Nastoupil Biden a systémový rasismus, za Trumpa "obrovský" problém zmizel jako mávnutím kouzelného proutku. Kam se náhle podělo BLM se svým "spravedlivým" bojem proti rasismu? Když tuto naprosto logickou otázku položíte Bílinovi, Benešovskému, Břendovi, Cajdlerovi a jiným dezolátním ultralevičákům, co tu šíří tu svoji levičáckou nenávist, tak neví, co za stupiditu zablekotat dřív. Ostatně, kdepak jsou? Proč nám nechtějí sdělit ten jejich jedině správný názor na tu tragikomedii, co nyní předvádějí jejich demsmilci? Je toto normální?

1 0
možnosti