Diskuze

Přestaňte podporovat Izrael a bude příměří, řekl Erdogan Bidenovi

Ukončení nepodmíněné americké podpory Izraeli by mohlo vést k rychlému příměří v Pásmu Gazy. Ve čtvrtek to šéfovi Bílého domu Joeu Bidenovi řekl turecký prezident Recep Tayyip Erdogan. Podle něj je třeba co nejdřív zastavit „lidskou tragédii“ v Gaze, kde izraelská armáda bojuje s teroristy z Hamásu. Erdogan zmínil i vstup Švédska do NATO a dodání letounů F-16.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co Turecko ještě v NATO dělá? Zařídí příměří tím, že nebude sám podporovat teroristy? To bude rozhodně lepší, aby vhodné podmínky pro příměří nastavil Izrael, až uzná, že je na to čas.

0 0
možnosti

Přestaňte podporovat teroristy (případně byť i mlčky s jejich akcemi souhlasit), a příměří bude taky, musulmani. Vy můžete všechno, ale jak se někdo začne adekvátně bránit, začnete kvičet jak podsvinčata. Zbabělci.

2 0
možnosti

Taky slušný chcimír

1 0
možnosti

Sultána nám byl čert dlužen.

2 0
možnosti

To je pravda. Ale o s nim? Aby sa pridal k Iranu ci inym pochybnym statom / zoskupeniam?

1 0
možnosti

Až budou vrácena všechna rukojmí v pořádku, a budou eliminováni všichni členové Hamásu, pak je možné nastolit mír. A do té doby by bylo fajn vyřadit PKK a YPG ze seznamu teroristů (Alespoň do doby, než Turci do něj nezařadí Hamás).

4 0
možnosti
Foto

Prestaňte utlačať Kurdov a vytvorte Kurdistan.

9 0
možnosti

To jsem zvedavy Ordogane co budes hlasat az ti 10 raubiru znasilni dceru/syna a potom to telo zapali. Vidim zde totalni nedostatek empatie.

8 0
možnosti

Žádný muslim nemiluje Izrael, miluje svůj kalašnikov

5 0
možnosti

Erdogan zabudol povedat, ze predstavitelov Hamasu ktorych hostieva v Turecku ten stav v Gaze velmi rozculuje. Najskor ma s nimi nejake ksefty lebo zadarmo ich hostit nebude.

Co sa tyka odsuvania vstupu Svedska do NATO tak to vidim ako jednoznacne vydieranie. Turecku nechce NATO predavat zbrane a jedine vydieranim dokaze Erdogan nieco ziskat.

9 0
možnosti