VIDEO: V Thajsku explodoval ropný tanker v docích, osm lidí se pohřešuje

  • 4
Po úterním požáru a výbuchu ropného tankeru v docích ve středním Thajsku jeden člověk zahynul a pohřešuje se nejméně osm dělníků, informovala místní média. Loď právě procházela pravidelnou údržbou v loděnici Ruammitr ve městě Samut Songkhram.

Podle místního deníku Bangkok Post začala loď nejprve hořet, brzy poté explodovala. Jeden člověk podle tamějších médií zahynul, osm dělníků doků se stále pohřešuje, pátrání po pracovnících pokračuje.

Výbuch tankeru způsobil škody i na okolních domech, ohlušující rána byla podle svědků slyšet na několik kilometrů. Později úředníci z námořního oddělení uvedli, že se požár podařilo uhasit.

Podle novin již úřady zahájily oficiální vyšetřování incidentu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video