Slovenská policie odhalila vraždu na dluh

  • 7
Čtyřiadvacetiletá Slovenka se rozhodla nezvyklým způsoben vyřešit svou finanční tíseň. Podle policie si objednala vraždu manžela - podnikatele. Neměla ale čím zaplatit, proto vrahovi podepsala dlužní úpis. Vyplatit ho chtěla z dědictví po manželovi, píše slovenský deník Pravda.

Policisté v úterý ženu zadrželi. Jaroslav Spišiak ze slovenského policejního prezidia Pravdě řekl, že žena byla ve finanční tísni a rozhodla se, že toto bude nejjednodušší způsob, jak se dostat k manželovým penězům.

Začala proto směrem k podsvětí vysílat signály, že by chtěla objednat vraždu. Policie je zachytila a nájemným vrahem se stal zřejmě jejich agent.

Ženu policie zadržela hned potom, co si s ním dohodla finanční náležitosti týkající se vraždy.

"Za smrt manžela měla zaplatit 150 tisíc korun, které však neměla. Zajímavější je, že nájemnému vrahovi podepsala dlužní úpis," popsal Spišiak. Dodal, že žena argumentovala tím, že ho vyplatí z dědictví po manželovi.

Zadržená teď čeká v cele na rozhodnutí o uvalení vazby, uzavřel slovenský deník.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video