Diskuze

Docházejí nám kapacity pro uprchlíky, varuje strážce německé kasy

Německo je na hranici svých kapacit pro přijímání zahraničních uprchlíků a tuto okolnost musí jasně oznámit světu. Prohlásil to v neděli německý ministr financí Wolfgang Schäuble, který podpořil názor, že by se měl omezit princip sjednocování rodin pro syrské uprchlíky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

jedinej Němec ve vládnoucí straně, který umí počítat jedna a jedna jsou dvě

0 0
možnosti
KP

Hm, Nemecko,chteli uprchliky,tak at se s nimi zadavi a vyzerou si co zpusobili,k,vuli nim vznikly veskere problemy,zaprodanci.Ted by meli vsechny staty okolo jednoduse rici ne emigrantum a zavrit svoje hranice a ne smlouvat o kvotach,to nikomu nepomuze ,vlada musi byt rozhodna a neustupna,nebo je vymenit,tohle uz neni zadna sranda.!!

0 0
možnosti
JL

Takhle to dopadne, když vládne ženská :-). 8-o8-o

2 0
možnosti
RE

A navic horliva sluzebnice USA !

1 0
možnosti
Foto

A71l94e79š 63K69a48b70e86l31a

10. 11. 2015 15:31

A co na to vaše solidarita s uprchlíky, přátelé Němci? Není to trochu protimluv k tomu, co jste prohlašovali ještě nedávno, že přijmete všechny Syřany? Ještě k vám zdaleka všichni nedorazili, měli byste se stydět, vydávat taková velkohubá prohlášení a pak se snažit z problému vycouvat.Rv

3 0
možnosti
JL

Vítat, vítat. Nepřestávat. Vydržet. Jako u Stalingradu.

0 0
možnosti
ŠČ

Podle mne i Syřan, který prchá před válkou, jakmile projde 2-3 bezpečné země stává se ekonomickým migrantem. Němci nestačí přijímat, proud migrantů neustává. A kde je vzdělávání, ubytování, práce a jazykové znalosti pro přišlé migranty. Jak chtějí měnit pracovní návyky tam, kde nikdy nebyly ? Jak u statisíců muslimů chtějí vynutit respekt k evropské kultuře, křesťanům, ženám ? A k psům, které Evropané milují. To nedokáže ani velkohubé Německo, páchající svou sebevraždu a naši vraždu.

Je mi moc líto, že to mohu pozorovat v přímém přenosu.

1 0
možnosti
RE

A to vsechno dle partitury USA a subalterniho dirigenta orchestru Bruselskych lakaju. EU ztroskotala, byla to organizace pro vyhradne slunecne pocasi.

1 1
možnosti

Souhlasím s Merkelovou že musí dojít ke spravedlivějšímu přerozdělování uprchlíků. To znamená, kdo si je pozval a přijal, tak ať je živí.

11 1
možnosti
MT

Kdy uz vam dojde, ze ani vam tak "nedochazi kapacity" jako dochazi konec Nemecka? ;-D

5 0
možnosti
JL

Milion Arabů nepoloží Německo, jedině že by měl každý handgranát. Pak by to byla výzva.

0 2
možnosti
JB

A když němcům docházejí možnosti pro další příliv uprchlíků, tak proč je pořád berou? Já tomu pořád nerozumím ať se snažím sebevíc8-o

6 0
možnosti
AJ

A37l60e94š 47J91a16n18k45ů

9. 11. 2015 13:31

Paní Berková co na tom nechápe? Zde je jasná snaha o islamizaci evropy. Předci nevěříte, že kdyby politici migranty nechtěli tak už dávno jsou všude okolo eu ploty lodě budeme potápět za souhlasu OSN. Zatím je fáze dostat jich sem co nejvíce. A to za pomoci propagandy jde skvěle. Trochu Vám napovím. Je prezident USA muslim? Má amerika zájem na tom aby byla Evropa silná a jednotná a nebo zcela dokur....?  Googlujte a uvidíte.

7 0
možnosti
JN

Možná by jim někdo měl připomenout pravidlo MHD: Vždycky se vejde ještě jeden.;-D

3 0
možnosti
MV

na videich z japonska i deset na jedny dveře;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Ani jsem to nečetl stačí titul ! mám jedinou otázku a zároveň odpověď '' Svět vám něco diktoval?  Já když začnu stavět dům nákladnější než na co mám moje věc určitě mi na to nepřidáte a tak to má býtR^. Merkelová se učila u Stálina:-) divím se že jí to CDU trpí.

8 0
možnosti
RE

CDU uz ji pripravuje na defenestraci, cim drive tim lepe !

1 0
možnosti