Diskuze

Migranti se v Řecku nechávají schválně zatknout, hledají úkryt před zimou

Stovky migrantů se v pondělí utábořily před policejní stanicí v řecké Soluni, kde hodiny vyčkávaly na zatčení. Utečenci se snaží touto cestou získat oficiální dokumenty a zajistit si útočiště před nastávající zimou. Místní úřady se v posledních měsících potýkají s obrovským přílivem nelegálních uprchlíků, pro které ale nemají v táborech místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Existuje snadnější řešení, než kriminál. Za trestný čin či závažný přestupek hrlmadná deportace k rovníku, tam je teplo pořád.

3 0
možnosti
FM

Iracky Kurd? Jeden mne s nozem v ruce honil v r. 1963 na koleji, bydlel jsem s nim na dvojaku ve strese v Sinkularne. Nic jsem mu nic nedelal, byl jsem stale ve skole jenom jsem se tam chodil vyspat. On vsak chtel zjevne bydlet sam a tak to resil timto zpusovem. Nic se nevysetrovala jenom to, ze jsem se musel stehovat ja. At tahnou odkud prisli!!!!

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PV
ID

>Ačkoli původně chtěl se svými dvěma bratry zamířit do Itálie, nyní by se podle agentury AP rád dostal do Velké Británie.<

No pokud chteji videt pamatky a pak se vratit domu, tak se mohli obratit na cestovni kancelar. Taky jsme s manzelem takhle cestovali podle vlastniho vyberu, jenomze za vlastni penize.

2 0
možnosti
DK

Migranti se v Řecku nechávají schválně zatknout, hledají úkryt před zimou

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/recko-uprchlici-migranti-zima-uprchlicke-tabory-preplneno-solun-pyd-/zahranicni.aspx?c=A181009_121707_zahranicni_dtt

Nejlepší úkryt před zimou je Afrika ;-D

11 0
možnosti
MP

Tedy ty hlášky o tom, že chtějí pokračovat do Velké Británie, jsou opravdu bizarní. To zní jako kdyby tam byli s cestovkou, oni je vysadili v jiném hotelu než si objednali, a dotyční by se domáhali svých práv... Přátelé, žádné takové právo na to cestovat si, kam se mi zlíbí, neexistuje.

A mimochodem, kde se tam ty hordy nových migrantů berou? Vždyť nás média už nějakou dobu krmí informacemi, jak proud migrantů prakticky ustal a skoro nikdo už sem neleze...

16 0
možnosti
VP

Byly jich statisíce až milióny, teď už jich jsou jenom tisíce.

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
IS

Já vím bude to xenofobní ale takové cizí slovo práce by jim teplo, sochu i odpočinek přineslo. Bohužel asi nemá v islamu překlad.

11 2
možnosti
ID

V tomhle pripade se jich musim zastat. Pochybuji ze by se v soucasnych podminkach pro ne nasla prace, zvlaste v Recku, kde panuje vysoka nezamestanost.

0 0
možnosti
MZ

V jednom českém filmu se objevuje "zatýkací kufr". Řekové by mohli kreativně udělat zatýkací loď. A po naplnění kapacit (také ta ekologie aby se neplýtvalo) by se loď změnila ve výletní a odvezla by je za teplem a sluníčkem. Bezpečně, bez pašeráků. Sirotci by se vrátily k rodičům, manželé ke svým několika manželkám a nebylo by potřeba nic slučovat....

19 0
možnosti
KU

K60a94r24e13l 27U25r71b64a22n

9. 10. 2018 16:13

Rozpuštěný a vypuštěný.

3 0
možnosti