Diskuze

Budu bombardovat, nebudu bombardovat, smějí se Syřané Obamově váhání

Tak jsme tomu utekli, říká s úlevou damašský obchodník Nabíl. Mluví o ruském návrhu, který vyvolal odklad plánovaného amerického útoku na Sýrii. Podobně jako Nabíl se cítí mnozí Syřané, protože na útok, který měl být odvetou za použití chemických zbraní, se už chystala celá Sýrie, napsala agentura AFP. Americký prezident se už stihl stát terčem vtipů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co stojí za agresí do Sýrie, kterou tolik chce americká vláda:

Myslím si, že je to spiknutí náboženských fanatiků z Saudské Arábie, Izraele, Vatikánu a USA proti sekulárním státům jako byl Irák a nyní Sýrie!

Miliardáři navíc chtějí prodávat zbraně a potřebují válku, že to skončí náboženskou válkou mezi sunnity a šíity, při které bude po desetiletí umírat tisíce dětí, jako v Iráku, je nezajímá. V Sýrii to nejvíce odskáčou ateisté a křesťané!!!

Zajímavé je, že ačkoliv je papež oficiálně proti válce největší válečný štváč pro tuto válku je francouzský ministr zahraničí Laurent Fabius - katolík. Stejně jako dříve štval do mnohých válek největší válečný fanatik používající lživé argumenty: T. Blair - také katolík - kámoš "mírumilovných" papežů. Proč takové katolické politiky papežové nenapomenou? Proč papežové vyzývají ovečky jen k modlení a ne k skutečnému tlaku na své zastupitele...?! Proč prokatolické televize a další média v ČR dokonce tají, co řekl papež proti útoku na Sýrii?

1 2
možnosti
Foto

A pro obveselení obecenstva tu máme i pana Vereše. :-) Na závěr bych doporučoval vtipy o blondýnkách, ale co vám budu radit, vy stejně vždycky víte nejlíp jak nás rozesmát.;-)

0 0
možnosti
JN

Smějí aláhovci hrát karty?

0 0
možnosti
AZ

ne všichni Syřané jsou "alláhovci"

0 0
možnosti
JS

Jestli se opravdu smějí tomu, že někdo zvažuje jejich bombardování, tak to docela obdivuju jejich smysl pro humor.. ;-D

2 0
možnosti
JP

Spis budou skutecne zoufali, nebo taky jenom slabomyslny.

0 0
možnosti
IB

I89v85o 94B30o98b48a73n

10. 9. 2013 20:01

Zakladem je, ze na jistych uzemich se radsi misto prace perou, a tak to bylo je a bude...jen ta rvacka je nejak moc krvava

0 0
možnosti
PK

P61e42t90r 49K41ř96í73ž

10. 9. 2013 19:29

Pokud to dopadne, tak lze o aktérech mluvit jako o moudrých lidech. Šmejd,i kteří se těšili na skutečnou krev v přímém přenosu ostrouhají. Zbývá otázka co s ušetřenou cca 1 mld. dolarů. Klidně mě je pošlete na účet pane Obamo!:-)

0 0
možnosti
PF

P78e30t76r 97F14o30j87t58í98k

10. 9. 2013 18:44

Maalula není damašská čtvrť, ale křesťanská vesnice 60 km severozápadně od Damašku !

3 1
možnosti
MV

Nejenom že to je Husajn, ještě kašpar to je.

4 0
možnosti
LP

Jenom hloupí čeští novináři chtěli bombardování. Na Nově už v upoutávce na situaci v Sýrii vystřelovali rakety. Už s tím dejte vy šmejdi pokoj. Lepší je mír!

18 5
možnosti
PV

propaganda vládla celému západnímu světu, nejen česku ;-)

7 0
možnosti
JR

Jak se můžou smát obamovy ? Kdyby je Putin nechránil tak už se nemaj čemu smát !!

3 4
možnosti
AJ

zavolejte Blunta, on všechny zachráníííí ;-D

2 0
možnosti