Diskuze

V Denveru se opět střílelo. Zemřela žena a dvě děti, další je zraněné

Asi v pět hodin ráno místního času zastřelil zatím neznámý útočník matku s jejími dvěma dětmi v Denveru. Policisté na místě našli ještě další postřelené dítě. To s vážnými zraněními převezli zdravotníci do nemocnice, údajně je v kritickém stavu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M20i51r77a 80L88o31v87e

7. 2. 2013 14:12

A v Cesku se OPET vrazdilo polinkem! RvRvRv

Polenem zabil finanční poradkyni Radku (†26): Kvůli dluhům! Hrozí mu doživotí ... (tim dozivotim si nejsem zase tak moc jista)

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/190453/polenem-zabil-financni-poradkyni-radku-26-kvuli-dluhum-hrozi-mu-dozivoti.html

2 0
možnosti

Zaveďme přísnou kontrolu polínek! Registrace a psychotesty!

1 0
možnosti

V USA se každý rok stane asi 15 000 vražd, z toho asi 9000 střelnou zbraní. Nadpis "V Denveru se opět střílelo" je proto poněkud směšný, v USA se střílí pořád, takovéto články o tom, že někdo někde byl v USA zavražděn byste mohli uveřejňovat od rána do večera.

6 1
možnosti

Při přepočtu na počet obyvatel na českou republiku to vychází na 500/zabitých ročně. U nás máme 220/ročně, což není zas tak obrovský rozdíl jako prezentují média. Ono i za volantem zemře v USA 2x tolik lidí jako u nás.

8 2
možnosti
Foto

J21a41n 15M27o73l62l25e28r

7. 2. 2013 6:56

deti zastrelila matka a pak spachala sebevrazdu....jedno dite je v kritickem stavu v nemocnici.

3 0
možnosti

Moje rec. A oni si potom i ti paraziti jako jsou politici a jim podobni statni zamestnanci rozmysli, jestli budou okradat lidi jako u nas v CR. Mimochodem - pral bych vam videt ten vyraz v obliceji meho kamarada z Kanady, kdyz jsem mu vysvetloval, ze tady v CR je bezna situace, ze naklady na vymahani dluhu ve vysi cca 100 CAD ( asi 1600 ,- Kc ) se vysplhaji na 2000 CAD!!!! Ptal se, proc si to tady lidi nechaji libit 8-o U nich by pry naklady na vymahani takoveho dluhu i s penale cinily asi 20 CAD

9 1
možnosti

NRA: potřebujeme více dobrých chlápků a více zbraní.

6 3
možnosti

Tady je v krátkém animovaném filmku vysvětleno, proč se lidi v USA navzájem tak moc střílí. http://www.youtube.com/watch?v=lGYFRzf2Xww

2 8
možnosti

J90a19n 19K27o53z47á42k

6. 2. 2013 23:44

A proč tu nikde nevidím zprávy o případech, kdy byl útočník zneškodněn legálně drženou zbraní v ruce pohotového občana? 

Je to to samé jako o leteckých katastrofách - my se dozvíme prakticky jen o těch tragických. Ty, kde nakonec vše dopadlo dobře, vždy budou hrát druhé housle.

A co se samotné problematiky týče - řekněte mi, co vyřeší zákaz zbraní? Děláte jako kdyby nikdo nikdy nesehnal zbraň ilegálně. Koukněte se třeba na stát New York - mají tam jedny z nejpřísnějších zákonů o držení zbraně v zemi a i přesto tam po sobě gangy střílejí automatickými zbraněmi. 

Suma sumárum - zákazem zbraním jen seberte poctivým občanům možnost bránit se před zločinci, kteří si tu zbraň seženou vždy, zákon nezákon, a to díky takovému tomu vynálezu jménem "černý trh" :-/

19 4
možnosti

"proč tu nikde nevidím zprávy o případech, kdy byl útočník zneškodněn legálně drženou zbraní v ruce pohotového občana? "

- nedávno jsem na jinou diskusi dávala na toto téma odkaz na článek z Daily Telegraph. Je to prosté, takové zprávy nejsou, protože k takovým případům prakticky nedochází.

2 10
možnosti

Každý den zemře násilnou smrtí na celém světě tolik lidí, že bychom mohli mít 24 hodiny denně zprávy jenom s vraždách. :-P

10 0
možnosti

Případ úspěšné sebeobrany není tak přitažlivý - málo mrtvých nevinných a ještě to nejde použít jako argument proti zbraním v rukou civilistů.

9 1
možnosti
Foto

Vivat USA... ještě mezi nima chybí granátomety a ke koupi volně přístupné raketomety a jaderné hlavice.. Možná by nám ukázaly ještě více ze své PC kultury...Rv

5 17
možnosti

Jako by u nás vražda byla něco, co znají kriminalisté jen z encyklopedie...

17 0
možnosti