Diskuze

Moskva opět čelila útokům dronů, letiště Domodědovo a Vnukovo omezila provoz

Ruská armáda ohlásila, že odrazila další dronový útok, ke kterému došlo v okolí Moskvy. Dva drony byly zničeny prostředky elektronického boje, uvedla agentura TASS s odkazem na ruské ministerstvo obrany, podle kterého za útokem stojí ukrajinské síly. Zařízení se zřítilo západně od metropole nad vesnicí Pokrovskoje. Letiště Vnukovo a Domodědovo dočasně omezila provoz. Dva lidé utrpěli zranění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Se mi líbí jak Tryner bojuje. Jako by měl být za špatné výsledky poslán na frontu. Zase kdyby tak zapáleně bojoval na frontě, tak už Putin pochoduje Kyjevem.

5 0
možnosti
AP

Já ho podezírám, že ho vzrušuje ta červená barva na pravé straně hodnocení.

0 0
možnosti
JB

Teď je třeba ty fašisty z ruSSka srazit na kolena, neustoupit ani o píď , na dvě pokolení ať čelí ponížení a pohrdání celého světa

4 0
možnosti
RD

Ukrajinci by mohli pridelat na rakety kamuflaz aby vypadala jak dron, teroristicko-nacisticky rusko jako obranu pouzije elektroniku na ruseni dronu a raketa doleti v klidu na cil.

0 0
možnosti
PT

P74e61t42r 47T48r63y53n30e48r

21. 8. 2023 11:56

Hergot Romane, vy jste hlava. Nenechte zahálet váš talent a běžte se pochlubit Černochové, té by se váš nápad mohl líbit😂

0 10
možnosti
RD

Neni zapad a NATO s tim pozadavkem, ze Ukrajina nesmi zbrane pouzit na uzemi teroristicko-nacistickyho ruska pokrytecka?

Vycitajo Ukrajine ze nesmijo utocit na teroristicko-nacisticky rusko jejich zbranema, kdyz nicijo ty teroristicko-nacisticky rusaky na Krymu (uzemi Ukraijny) tak jim vycitajo, ze tema raketama plytvajo! Tak kam majo posilat ty rakety?

Na sklady na Krymu (Ukrajinskym, kde jedna raketa moze znicit desitky az stovky kusu ermadniho vybaveni nebo na frontu kde jedna raketa znici maximalne jen par kusu?

5 1
možnosti
PL

P39e84t41r 23L56u49k84á55š

21. 8. 2023 11:18

Jen houšť a větší kapky. IMHO četl sem, že se snad Ukrajincům podařilo dronem zničit nějaký ten ruSSký bombardér přímo na ruSSkem letišti...toliko k jejich PVO

4 0
možnosti
PS

"....Vám poděkování a vřelá obětí, za provokování a střelbu do dětí..." Karel Kryl.

Dárek pro Putina:

1000 RPG proti CCCP

Pro 41. mechanizovanou brigádu chceme nakoupit 1000 protitankových zbraní RPG-75 M, které jim umožní likvidovat těžkou techniku ruských okupantů. Je to náš dárek pro Putina k 55. výročí sovětské okupace Československa.

Ministerstvo obrany ČR Garant kampaně

https://www.zbraneproukrajinu.cz/kampane/1000-rpg-proti-cccp

++

9 2
možnosti
JH

přidám se a pošlu 1.968,- x 8, (za každého člena rodiny - tj. 8 osob )

11 0
možnosti
PS

"Rusko není normální stát, je to teroristická entita, v jejímž čele stojí válečný zločinec" historik Petr Hlaváček viz. skvělý rozhovor zde:

https://video.aktualne.cz/spotlight/spotlight-rozhovor-petr-hlavacek-video/r~cbc30ca23b4611eeba63ac1f6b220ee8/

++

7 1
možnosti
LF

Válka v plné šíři, délky, výši, by mohla v krátké době ustat, nastat návrat, budovat zbořené, zničené, zasednout a jednat mezinárodní soud v Haagu.

0 0
možnosti
Foto

Už Medvídek dnes vyhrožoval atomovkami, nebo si ještě doplňuje hladinku před projevem?

15 0
možnosti
JH

Napsal že z Ukrajiny nesmí zbýt ani popel ......no to je dál pak bez komentáře :-((

6 0
možnosti
SR

Kdyz potahnou z Ukrajiny zpet do sveho blahobytu bude klid. Jenze rusak tot diagnoza

10 0
možnosti