Diskuze

Slováci vzpomínali. Kuciakovu přítelkyni pohřbili ve svatebních šatech

V obci Gregorovce na východě Slovenska se v pátek odpoledne rozloučili s Martinou K. - přítelkyní zavražděného novináře Jána Kuciaka, která byla zabita spolu s ním. Rodina ji pochovala ve svatebních šatech. Ve více než desítce slovenských měst a také jinde v zahraničí i Česku proběhly vzpomínkové pochody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

měli mít společný pohřeb a být uloženi spolu....

1 0
možnosti

Pohřbena ve svatebních šatech. Tohle je hodně silné, hodně.

0 0
možnosti
Foto

Pohrebný zvyk, ak zomrie slobodný, alebo slobodná.

2 0
možnosti

V pátek šéf kalábrijské prokuratury Gaetano Paci řekl, že slovenské úřady o propojení na ’Ndranghetu informovala tamní prokuratura u tří ze sedmi Italů zadržených ve čtvrtek. „Není pravda, že slovenská policie nereagovala na nějaké varovaní italských prokurátorů. Nevím, proč se objevují zavádějící informace o tom, že nás varovali,“ řekl Gašpar ..... Hmm, to pripomina, jak mizela upozorneni od Svycaru, ze Janousek pere pres Svycarsko velke penize. Spolehlive to zametal ten podnacelnik na Vrchnim st. zastupitelstvi Grygarek, nyni tedy uz kvuli tomu zametani trestne stihany.

3 0
možnosti

100% souhlas ;-)R^

ještě nedávno vedli cesty do ČR, pak k Ficovi a dneska už zaznívá, že to má na svědomí Italská mafie o které byly od Italů informování...???

1 1
možnosti

Svatba v květnu? To asi nebyl dobrý nápad.

Svatby v květnu se dle starých zvyků nedělají, přinášejí smůlu.

1 3
možnosti

Protože dite počaté v květnu se narodilo v nejtužší zimě a často nepřežilo. Dneska už to takovou roli nehraje ;-)

6 0
možnosti

a co to pomůže.... Fico bude mít svých 20%. estébák Babiš v česku 30% a krást se bude dál.....

1 3
možnosti

Podla internych prieskumov SMERu mu preferencie idu hodne dole,ale nie koli vražde a protestom.To čo ho tlači dole je ten vystup s tými prachami na stole.

2 0
možnosti

Lidé jako Fico a Babiš ustojí všechno. Nemají svědomí, nemají empatii. Mají jenom touhu po moci.

11 2
možnosti

Mhm mrknou se kdo je jak dlouho v politice.Benda,Kalousek,Filip

2 0
možnosti

Západ potřebuje rozbít V-4.V Polsku to nevyšlo,tady s Drahošem také ne,v Maďarsku jsou bez šance a teď to zkoušejí na Slovensku.Vždy si vyberou určitou osobu a na ni soustředí veškerý mediální útok.Vzhledem k tomu kdo ovládá média tak je lehké oblbnout část lidí a zbytek udělají neziskovky podporované Sorošem a různými fondy.

4 14
možnosti

Tajná služba mohla o prepojeniach na mafiu informovať aj premiéra, ten však na to nemusel reagovať.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/20772446/sis-mlci-ako-sa-mozu-dostat-ludia-spajani-s-mafia-az-k-premier-smer.html#ixzz58f1ZG9fb

2 1
možnosti

Jisteze, ovsem na mafii plati jen uziti patricne odpovedi...sila proti sile...ztrata nekolika clenu pri "havariich" spolehlive funguje.

0 0
možnosti

Ano takova obohaceni EU ...jako jsou italsti mafiani a zfetovani nadrzeni negri z Afriky - povedou k podobnym "koncum". Ted ma prilezitost ukazat slovenska tajna sluzba mladeho statu, ze je k necemu vic nez jen mstou motivovanym unosum syna vlastniho presidenta.

4 2
možnosti

Skoro to vypadá, že novináře zabili nepřátelé Fica. Naštěstí se většina vražd podaří objasnit.

3 1
možnosti

aj vrážd organizovaného zločinu? tých mafiánskych? aj Valka? aj Duckého? na slovensku sa trestné činy neobjasňujú, ale ututlávajú!!Rv

5 0
možnosti