Diskuze

Eritrejec se přiznal k vraždám ve švédském obchodě, čekalo ho vyhoštění

K ubodání dvou zákazníků v obchodním domě IKEA se přiznal Eritrejec, kterého po útoku zadrželi švédští policisté. Imigrační úřad mu několik hodin před útokem zamítl žádost o azyl, muž tedy čekal na vyhoštění ze země. Druhého z podezřelých policie propustila, podíl na útoku u něj neprokázala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Jojo. Vrahem je vlastně imigrační úředník který tomu lidumilnému, laskavému a veskrze vlídnému eritrejcovi zamítl žádost o azyl. Na šibenici s úředníkem!

Černouška mohou Švédi pusinkovat a hýčkat v NVÚ.

1 0
možnosti
JV

J86o71z33e33f 76V29a26r60g83a

14. 8. 2015 16:57

Mne se nechce věřit že ke uděláni pořádku by se muselo čekat až do voleb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 0
možnosti
MN

pokud je mi známo, odhlasovali si, že další volby budou až kolem 2018, to aby náhodou do té doby nezvítězila nějaká závadná politická strana

0 0
možnosti
MK

ubodal? Hlavu té paní uřezal, jak je v nejmírumilovnějším náboženství zvykem (a zabijeme každého, kdo se tomu přídavnému jménu bude vysmívat!).

Sice se to nesmí ve Švédsku říkat, ale začínají mít problémy s podporou ISILu u svých běženců čekatelů. Ovšem to jsou jenom jednotlivý lidé. Škoda pro naše sluníčka, že je jich ale tolik. 

Ale podle logiky těchto "liberálů" je lepší 10 voličů socialistických stran, než jedna bílá bába se synem. Beztak, kdyby to přežili, byli by z nich teď rasisti, takže žádná škoda. Což ovšem nebrání v tom, že se viní IKEA za to, že prodává nože ...

2 0
možnosti
VL

Zatím se mezi běženci rozkřiklo, že v Anglii na ně čekají s otevřenou náručí a každý okamžitě dostane dům a auto. Za chvíli zjistí, že to není pravda, ale brzy se tam může rozšířit jiná praxe, pokud usoudí, že evropský kriminál je lepší než "svoboda" v jejich zemi. Nač potom čekat na nějaké zdlouhavé vyřizování žádostí o azyl, když mohou okamžitě po vstupu na evropskou pevninu zavraždit nejbližšího člověka a jít se udat úřadům. Dostanou zaručeně kriminál v Evropě namísto nejisté žádosti o azyl. A jistě vznikne skupina obhájců vydělávající na tomto fenoménu, budou tvrdit, že k vraždě došlo v pominutí smyslů vyvolaném útrapami cesty a frustrací.

3 0
možnosti

V Evropě  nemáme kriminály. To je ten problém.

My máme jen nápravně  výchovná zařízení - tedy hotely s ostrahou a s plnou penzí ;-€.

5 0
možnosti

P87e23t57r 83Š98i74k74ý63ř

14. 8. 2015 12:26

Mne jen fascinuje jak tady v diskuzi lide pisi jak to ceka i nas a jak takhle budou reagovat vsichni komu odmitnou azyl. V kazde komunite ci etniku jsou proste lide dobri a spatni a jeden magor co si myslel ze takhle vyresi svuj problem se proste najde. Nebo mate pocit ze vsechny Evropske divky ceka osud Fritzlovy dcery , kdyz byl nekdo takovy schopen to udelat? Vase logika uvazovani je totiz naprosto stejna.

0 8
možnosti
VL

Víte, tady je problém. Samozřejmě, posuzovat dle činů jednotlivce celou skupinu je chybné. Na druhou stranu, pokud nějaká skupina vykazuje statisticky významnou vlastnost, potom lze se zvýšenou pravděpodobnosti očekávat tuto vlastnost i u jednotlivého člena této skupiny.

11 0
možnosti
MN

takze eritrejce zavrou ve Svedsku a bude tam zit na statni utraty... to je filuta .. kdyz to takhle udela kazdy z nich, tak je povrazdena pulka Evropy a budeme stavet nove veznice a zvysi se dane aby se v tech kriminalech uzivili!

7 1
možnosti
EL

Svedsky kriminal je raj proti beznemu zivotu v Eritreji. A prumerny eritrejsky emigrant neni tekovy blbec, aby si to neuvedomoval.

3 0
možnosti
ZL

Neuvěřitelné kam dohnali Evropu zkorumpovaní politici.

6 1
možnosti
FN

Takže vrahem byl černoch jestli dobře chápu ?  Protože 99.99 eritrjců jsou černoši ................... můžu to takhle napsat ?

4 0
možnosti
SA

Černoch jo, ale jestli Eritrejec to je diskutabilní - Somálci, Nigerijci i jiní se často vydávají za Eritrejce protože tak mají větší šanci dostat azyl.

3 1
možnosti
MR

M18a20r77t83i86n 74R34a81m

14. 8. 2015 8:51

Bezva! Odmítnou mi azyl, zabiju člověka, zavřou mi, takže vlastně zůstávám...

Asi mi to cenzor smaže, ale já jen sleduju logický postup událostí.

10 0
možnosti
RM

nesmaze... dal jste prispevek k veci...

3 0
možnosti