Diskuze

Slovenský tisk: Dopadení údajného Kuciakova vraha je posun, ale nestačí to

Čtvrteční razii, při které slovenská policie zadržela podezřelé z vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky, označuje tisk na Slovensku za výrazný posun ve vyšetřování. Noviny ovšem připomínají, že stále není jasné, kdo si vraždu objednal. Informace o policejním zásahu se v pátek dostaly na titulní stránky slovenského tisku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nebo jsme země, kde jsou demokratické instituce silnější než vrahové a jejich zaměstnavatelé

Zdroj:https://zpravy.idnes.cz/jan-kuciak-dopadeni-podezrelych-vrazda-novinar-reakce-tisk-slovensko-1kk-/zahranicni.aspx?c=A180928_094137_zahranicni_kha

nieco ako Svedsko a Olof Palme? :-P

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že v tom má prsty ona zmiňovaná vládní strana, ale pachatelé pravděpodobně dostali velmi dobře zaplaceno, aby objednatele neprozradili.

4 0
možnosti
LU

Ten milión €, ktoré ponúkal mafiánskym spôsobom Fico tomu kto pomôže polícii k odhaleniu vraha, by mal poslať do USA. Satelitné snímky ktoré poskytla americká strana slovenským vyšetrovateľom jednoznačne viedli k odhaleniu vraha.

1 0
možnosti
DZ

A co treba kdybyste ty policajty nechali delat svoji praci? Nebo myslite, ze neco takoveho je verejne? Ze kazdy stripek se hned rozmazne v novinach?

8 0
možnosti
MH

Tak já nevím, všude píší v médiích, že to byl novinář, který psal o velkých kauzách, ale jeho šéf z Aktuality.sk hovoří o tom, že to byl jenom analytik, který pro novináře vyhodnocoval informace. Tak jak to je? Nevíte to někdo?

0 0
možnosti
MZ

Tzv.datovy novinar. Sbiral data na netu daval do souvislosti. To.nebyl zadny slovensky "Kmenta" nebo "Slonkova".

Proto ani nekteri jeho kolegove nechteli moc verit, ze by ho zabil nekdo na objednavku.

2 0
možnosti
Foto

Pár alternatívne inteligentných ľudí stále nepochopilo, že Fico nebol odvolaný, ale odstúpil. Neodstúpil kvôli tomu, že by ho niekto obvinil z napojenia na vrahov, ale kvôli tomu, že si do vlády dotiahol pochybných ľudí napojených na mafiu a ďalším jeho kontroverzným kontaktom. O tom písal Kuciak a po jeho vražde si to prečítalo mnoho ľudí, ktorých to predtým nezaujímalo a vyhnalo ich do ulíc.

Takisto si tí alternatívne inteligentní neuvedomujú, že nová vláda má rovnaké zloženie, čo sa týka politických strán tak, ako predošlá... žiaden prevrat sa neodohral. Ak by Fico reagoval skôr, bol by stále premiérom. Len akosi podcenil situáciu.

5 1
možnosti
JS

Mafie dokáže skorumpovat nejen politiky, ale i novináře..

Nekdy je třeba smeknout klobouk, ale někdy (iDnes nevyjímaje) jde o matoucí či rovnou zavádějící články..

2 0
možnosti
MR

A jak to ta mafie udela aby zkorumpovala vsechny novinare napric spektrem? ;-)

0 0
možnosti
MZ

Obavam se, ze slovensti novinari nebudou spokojeni, dokud se neprokaze, ze tu vrazdu si objednal Fico. Nic jineho jako vysledek vysetrovani akceptovat nebudou.

Nevim, jestli bych mel byt rad, ze bojovnici za demokracii pouzivaji takoveto metody. Mohlo by se stat, ze z jejich rad povstanou zase jen novi Ficove a Meciarove.

4 6
možnosti
PS

P20e63t53r 76S91o84k78o57l

28. 9. 2018 12:47

Afektované novinářské herečky co si myslí, že svět se točí kolem jejich bulvární profese.

6 5
možnosti
MJ

Bože, to jsou hysterky...až moc hysterek.

0 1
možnosti