Diskuze

Soud uznal, že jedna z žen v kauze producenta Weinsteina lhala

Filmový producent Harvey Weinstein čelí obžalobě ze sexuálních útoků včetně znásilnění, které se měly týkat třech žen. Soud na Manhattanu ve čtvrtek rozhodl, že vyřadí z obžaloby případ Lucie Evansové, která tvrdila, že ji nutil k orálnímu sexu. Stále však čelí dalším pěti bodům obžaloby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PHH

Myslím, že soudkyně nechce kauzu zbytečně protahovat. Pokud je 70 obvinění, tak v Americe jsou možné hromadné žaloby. Ale v tomhle případě to asi půjde několika vlnách. Záleží hodně na tom, jak dopadne první kolo.

0 0
možnosti
BT

Hlavně že si investorky okamžitě rozdělily Weinsteinovy peníze. Protože o ty šlo v první řadě.

0 0
možnosti
Foto

P40e45t90r 27V97a95ř11á72k

12. 10. 2018 12:46

Zavádějící titulek. Nikdo neví, jestli lhala, prostě ji jen žalobce vyřadil z případu, protože tam chce mít jen 100% záležitosti

3 0
možnosti
PHH

Nejspíš ano, tahle první vlna vytvoří precedens, zbylé soudy, které ho nejspíš čekají, mohou k výsledku významně přihlížet. Ale také nemusí. Je možné, že bude souzený v několika státech a pak může být legislativa i výše trestu dost různá.

0 0
možnosti
Foto

amerika je úžasná zem , takže ony mu lezli do postele div ho neznásilnily ale po dvaceti letech si najednou vzpomněli že je vlastně znásilnil :-) a pamatují sa každou podrobnost a to především proto že z toho koukají prachy a popularita , proto jsou středem zájmu jen ti bohatí :-) chudí to nedělají ,chudým se do pelechu žádná necpe ale jak šustí miliony tumáš už je všechno znásilnění :-) jsou to nesmysly protože pokud někoho znásilní je obviněn neprodleně a ne po půl století

0 6
možnosti
RN

Tomu bych klidně dal politický azyl .... pronásleduje ho politická liga mýtů

1 0
možnosti
MB

A bude tedy ta žena, která lhala automaticky obviněna?

Nebo jsou podobné případy, kdy někdo lže a je vyřazen ze svědectví aspoň započítávány do statistik, když je argumentováno, že vylhaných obvinění je naprosté minimum a není se jich třeba obávat?

2 2
možnosti
JV

Vyjádření právničky Goldbergové naprosto přesně vystihuje podstatu arogance moci, kterou se cítí nadáni pokrokoví liberálové. A nejen ve Státech.

4 0
možnosti
JF

Takže už jedno obvinění bylo prokazatelně vylhané. A kolik jich ještě bude???

1 3
možnosti
ZC

Na to jsi přišel jak? :-D

1 0
možnosti
PH

P44e79t13r 16H57a80h23n

12. 10. 2018 7:50

Hvězdičky už netáhnou, tak se musí zviditelňovat. Celé je to absurdní, žalovat najednou po letech...

3 0
možnosti
JB

Kampaň "Mňa tiež (zneužili)" sa pomaly zmení na "Ja tiež (klamem)" !:-/

6 5
možnosti