Diskuze

Eritrejec, který shodil pod vlak matku s dítětem, je na psychiatrii

Čtyřicetiletý Eritrejec, který před měsícem shodil na nádraží v německém Frankfurtu nad Mohanem pod přijíždějící vlak osmiletého chlapce a jeho matku, je na psychiatrii. Podle státního zastupitelství je muž pro okolí nebezpečný a mohl by se dopouštět dalších závažných činů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Dávat tenhle incident do jakékoliv souvislosti s migrací je totální pitomost.

Totéž udělá v Praze, Horažďovicích nebo v Horní Dolní kterýkoliv náležitě zmatený schizofrenik, který se v příhodné chvilce octne na příhodném místě. Čech nebo náhodný turista z libovolného kouta světa - všechno jedno. Neexistuje žádná prevence, nelze tomu žádným způsobem zabránit, a není na tom vůbec nic zvláštního. - Samozřejmě se nejedná o vraždu, a pachatel samozřejmě není vrah.

Normálně soudný a průměrně inteligentní člověk to chápe.

Česká národní choromyslná pavlač ovšem automaticky začne spekulovat o tom, že německá policie z nařízení Angely Merkelové a ostatních zločinců z nejvyšších míst EU vyrábí z přivandrovalých vrahů psychicky nemocné, aby se veřejnost nedozvěděla, jak děsivá je skutečnost.

Píší tady o tom dospělí lidé, kteří si na své úchylné paranoické myšlení už zvykli až do té míry, že se za ně ani nestydí. ;-)

0 0
možnosti
DN

Takže první krok k "vyšumění" celé té kauzy ?

1 0
možnosti
JF

J26i10ř20í 53F28o70g89e32l

30. 8. 2019 12:02

Když je nebezpečný tak by měl bručet v base a ne být v pohodlí psychiatrie.!!

1 0
možnosti
MZ

Tak hlavně, aby se jim vždycky vrátil z vycházky...8-o

2 0
možnosti
VK

To musela bejt fuška vysvětlit černouškovi, že mu to nakukal ten růžovej slon, co s ním předchozí den mluvil.;-)

3 1
možnosti
PO

Ano, vraždění není normální! Omlouvání vražd a schovávání vrahů do léčeben taky není normální a jednou vám to místní populace spočítá, že se nebudete stačit divit.

3 0
možnosti
JP

Tohle mě opravdu pobavilo. Všude máme zátarasy, omezení, v Německu nesmí na koupaliště ani s nožem na rozkrojení melounu ale:

"není důvod vyvodit nějaké důsledky v oblasti imigrační a pobytové politiky"

To fakt černý humor.

3 0
možnosti
PB
JZ

J10o33s70e16f 32Z56e92m83a19n

29. 8. 2019 21:41

Buď ho přijmou a budou ho živit dávkami. Nebo něco provede. Ideálně nějakého nevěřícího zavraždí, aby si udělal očko u Mohameda a pojistil si to hejno panen v ráji. Pak ho budou živit za katrem nebo v blázinci. Rozdíl v tom nevidím. Ve všech třech případech se bude mít lépe než kdyby zůstal v Africe. A země, odkud všichni alespoň trochu schopní utečou, bude vyspělá část světa zachraňovat také? Budou. Už mnoho let to dělají a vlastně současnou invazi svým přístupem způsobily.

1 0
možnosti
KL

Vážně si myslíte, že ve Švýcarsku je snadné legálně získat pobyt a pracovní povolení?

0 1
možnosti
MV

"Německý ministr vnitra Horst Seehofer ... zdůraznil, že Eritrejec žil ve Švýcarsku legálně a legálně přijel i do Německa, a není proto důvod vyvodit z případu nějaké důsledky v oblasti imigrační a pobytové politiky."

Kdo chce kam, až se ucho utrhne ...

5 0
možnosti