Diskuze

Facebook se dohodl, v Austrálii opět povolí prohlížení zpravodajství

Společnost Facebook v Austrálii opět uživatelům umožní sdílení a prohlížení zpravodajského obsahu na své sociální síti. Uvedla to australská vláda s tím, že se s firmou dohodla na úpravě sporného zákona. Podle něj měli provozovatelé internetových platforem platit australským zpravodajským společnostem za využívání jejich obsahu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Zde je problém ten, že většina vydavatelských domů distribuuje velmi mizernou kvalitu svého obsahu. Za nepravdivé zpravodajství samozřejmě platit nelze.

0 0
možnosti
JP

J45i69ř46í 46P56r81o91c25h

23. 2. 2021 11:32

Jak napsat článek o ničem...

0 0
možnosti
JH

da sa to chapat aj tak, ze vlady statov maju voci Facebooku a Googlu submisivne postavenie.. byt to naopak, budem spokojny

0 0
možnosti
LJ

Když soukromá globální média zablokují Trumpa , bojovnice za svobodu jásání.

Když si dovolí něco podobného stát proti misionářům demokracie a lichvy, je zle a sankce na cestě. Je to smutné v 21. století.

4 3
možnosti
JP

J59a46n 35P41u50l78e96c

23. 2. 2021 8:25

Konzervativní média jsou zase nepřátelská a štvavá vůči liberálům, takže nemáte komu co vyčítat. ;-)

1 3
možnosti
JP

J48a81n 52P91u11l71e72c

23. 2. 2021 8:18

A nějaké podrobnosti? Třeba na čem konkrétně se dohodli?

6 0
možnosti
IF

;-D a nemeli by zpravodajci platit za to, ze nekdo postuje odkazy na jejich clanky a dalsi lide se tak o jejich existenci dovi a clanek si prectou (tedy pokud neni samotny clanek zpoplatnen jeho vydavatelem).

7 2
možnosti
MU

Teoreticky ano. Ale momentálně jde o to, podojit zlý " Gringos Americanos".

4 1
možnosti
HF

Musím říci, že jsem se nedozvěděl vůbec nic. Myslel jsem, že aspoň bude napsané, co Facebooku nejvíc vadilo, jak se s vládou vlastně dohodli... Nešlo by ten článek poněkud doplnit? Díky.

22 1
možnosti
TD

Co byste chtel? Autor se neumel ani pod clanek podepsat.

1 0
možnosti
Foto

Facebook předvedl Americkému prezidentovi ukázkové pošlapání svobody, teď předvádí monopolistické chování v Austrálii. Možná není diktátor jen Putina Kim. Média zvaná “svobodná ́ už dávno slouží jen majitelům a jejich zájmům. Trump se vrátí ( spíš jeho dcera Ivanka) a bude s nimi zacházet právem jako s Čínou!

4 16
možnosti
MM

kdyby tvuj idol trump nesiril tolik agresivnich LZI, konspiraci a umyslne zavadejicich, prekroucenych "faktu", tak by mu ten Cukrberk nenechal zrusit ucet.

Ze socialnich medii byl Cukrberk posledni, kdo trumpa udrzoval nad vodou, ale i u nej nakonec bylo "co je moc, to je prilis" a musel ho - po pravu, konecne- vyskrtnout z uctu.

3 5
možnosti