Diskuze

USA vyšlou na Blízký východ 1500 nových vojáků, obává se Íránu

Spojené státy posílají na Blízký východ 1500 nových vojáků, jejichž úkoly budou především obranné. Oznámil to v pátek americký prezident Donald Trump. Vojáci do oblasti míří kvůli blíže neupřesněné íránské hrozbě. Pentagon upřesnil, že z 1500 vojáků bude skutečně nových jen asi 900, zbylých 600 již totiž v regionu působí v rámci stávajících misí, které budou prodlouženy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavne, at si Donik vzpomene, jak dopadl (mimo jine) s tim svym slavnym odchodem ze Syrie a zradu kurdskych spojencu a nepousti se do samostatnych rozhodnuti. :-PHlavne ne ve stavu rozruseni, v jakem se posledni dobu zda byt temer nepretrzite. At posloucha diplomaty, generaly, dalsi odborniky a at uz prestane proboha konecne blbnout!

Ne kazdy z tech mladych kluku ktere posila stabilni genius do valky se muze vymluvit jako on na jakesi vyrustky na pate! Rv

Dobre definuje jeho uzasne diplomaticke schopnosti svedectvi Rexe Tillersona o tom, ze se Trump dostavil na prvni setkani s Putinem naprosto nepripraven a ze si s nim rusky diktator hral jak kocka s mysi. Trump reagoval takto:

"Rex Tillerson, a man who is “dumb as a rock” and totally ill prepared and ill equipped to be Secretary of State, made up a story (he got fired) that I was out-prepared by Vladimir Putin at a meeting in Hamburg, Germany. I don’t think Putin would agree."

Dobre pripomenout, ze to byl sam Trump, kdo si Tillersona vybral za ministra zahranici! ;-D

3 4
možnosti