Diskuze

Rasputin brexitu slaví další triumf, teď hodlá budovat novou Británii

Pro některé geniální stratég, pro jiné anarchista, který s gustem vyvolává politický chaos. Dominic Cummings, který před třemi lety vedl úspěšnou kampaň za odchod Británie z EU, je dnes pravou rukou premiéra Borise Johnsona a po volebním triumfu konzervativců se chystá změnit Británii k obrazu svému.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mají z něj nahnáno, takže zjevně něco umí.

1 0
možnosti

On ten Rasputin podle tohoto článku tak úplně blbý cíle pro budoucnost Britanie nemá :-)

1 1
možnosti

Dominic Cummings je hlavně - částečně odpovědný za lži, které Konzervativcům umožnily vyhrát referendum o Brexitu, protože za to, zda ty lži byly uvedeny ve skutek odpovídá Konzervativní strana.

Tato strana je také odpovědná za kompletní kolaps politického systému v Británii, kde v podstatě zoufalí voliči měli na vybranou buď ekonomickou sebevraždu Brexitem, anebo ekonomickou sebevraždu politikou Corbyna a jediný způsob jak způsobit to nejmenší zlo pro tuto zemi bylo posadit do křesla premiéra Johnsona.

Jenže ten pravý šrumec tím teprve začíná a nikoliv končí, což už voliče tak nějak nezajímá, - i když by je mělo zajímat moc.

Johnson ale nevěří ani svému parlamentu, kde má většinu a tak si chce pojistit svou vlastní verzi Brexitu tím, že jim zarazí možnost požádat o prodloužení přechodného období odchodu z EU.

Je to celé něco jako tragikomedie v přímém přenosu.

1 5
možnosti

Tak pry konzervativci muzou za to, ze Labour Party postavila do sveho cela sileneho antisemitskeho marxistu. To nevymyslis!

2 0
možnosti

Takový britský Prchal.

0 0
možnosti

Problém je asi v tom, že řada Britů už poznala, že Evropská unie je něco jako RVHP za socialismu, slabým se pomůže a zaplatí to schopní a bohatí - Německo, Británie ... A za to můžou úředníci a aparát (složený převážně z byrokratů ze silnějších států) nařizovat i třeba nesmysly a strašit chudé, když neposlouchají. Opět to nebude fungovat - smysl mají jen vojenské pakty, které stmelí Evropu proti nepřátelům - ať je to Rusko, Čína nebo Amerika.

Naše republika oproti Británii není v EU až tak hospodářsky znevýhodněná, čerpá od bohatších dost, ale veškerá tato hospodářská pomoc je rozložena do fungování různých molochů, a nejvíc z ní mají ti, kteří se pohybují kolem těchto zakázek nikoli veřejnost jako taková. Je lepší hospodařit v menším, svém státu, ale mít dobré přátele. I když až dojde na lámání chleba, přátelé se můžou otočit, jako to udělali vždycky, když by pomocí ohrozili i sebe.

4 9
možnosti

Německo zcela jistě neprodělává na tom, že je čistý plátce. Je to vidět i na nás, kdy se nám vrací v podpoře jen zlomeček toho, co odteče do zahraničí. Vždy je lepší mít větší trh a nešušlit si všechno sám.

0 0
možnosti

J67i69ř62í 63V93a35c19a

22. 12. 2019 9:36

Takže žádní Rusové a jejich dezinformační kampaň, ale jeden poradce, který např. správně zhodnotil možnosti facebooku a vyhledání voličů, které protistrana nedokázala oslovit.

4 0
možnosti

M77a38r68e16k 22T23e91t47u95r

22. 12. 2019 9:12

Takže za to nemůžou miliony voličů? Naštvaných, dodal bych.....;-DR^

3 0
možnosti

H51a14n10a 48C73u65r71r25y

22. 12. 2019 9:01

Tak ted je na rade Cummings aby dostal spoustu ruznych jmen? Boris uz tim prosel, ale myslim ze tem dvoum je to uplne fuk!:-)

7 0
možnosti

J29a13n 69M97a81r70e85k

22. 12. 2019 9:20

Teď je na řadě po 31.1.2020 ten ekonomický zázrak v GB co slibují horem dolem.Jsem na něj zvědav.

4 0
možnosti

Až skončí brexit, nemohly by ho Francie nebo Německo najmout, aby z EU vyvedl i východoevropské země?

2 7
možnosti

čo so predstavujete pod "východoeurópskymi zemami"?

pretože keď sa pozriem po okolí, tak tam,kde sa nedá použiť ani malá mechanizácia nastupujú cigáni (nie rómovia na dávkach) a východoeurópania! krompáč, lopata a hlina len tak lieta.

2 0
možnosti