Diskuze

Tříletý kluk se zavřel do pračky, hra na schovávanou skončila tragédií

V nemocnici v polském městě Slupsk zemřel tříletý chlapec, který se při hře na schovávanou zavřel do pračky a nedokázal se dostat ven. Našel jej až otec, který se jej pokoušel vzkřísit a přivolal záchranku. Lékaři bojovali o chlapcův život několik hodin, neúspěšně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Nesmysl, holka mu pomohla....jako, že tam vlezl po hlavě, vevnitř se otočil a ještě za sebou zavřel? Nebo, že tam lezl po nohách, což je tedy ještě náročnější, protože se tam musí nasoukávat a držet váhu těla na rukou? Rekonstrukce s dobrovolníky by tuhle pro mě záhadu asi pomohla vyjasnit...nebo máme doma asi opravdu malou pračku...

3 0
možnosti
MK

Nebo nejdřív zadkem - prostě si do ní sedl. Pak vtáhl dovnitř nohy a ruce a přitom nějak nešikovně zavadil o ty dveře tak, že se zavřely? Nechápu jen, jak se mohly i zacvaknout.

0 0
možnosti
SK

To je zase úvod článku. Jsem napřed myslel, že si děti hrály v nemocnici na schovávanou a jeden si tam našel pračku.

0 0
možnosti
BH

Naštěstí u mé Zanusky horem plněné to opravdu nejde.

1 1
možnosti
DS

Nikdy neříkejte, ze to nejde. Vždy objeví nejaky bobek, který dokáže, že to jde.

3 0
možnosti
BH

Není to jednoduché, vychovávat vraha svého dítěte...;-(

0 0
možnosti
MB

M92a68r95e14k 50B50u27r97s90a

27. 6. 2018 14:52

Paní Bělo, vrah vraždí s úmyslem zabít, má motiv. Obávám se, že toto není ten případ a Vaše kvalifikace je totálně mimo mísu, slušně řečeno ... Rv

1 0
možnosti
EK

No vzhledem k tomu, že americké pračky mají zcela jiné parametry než ty evropské a většinou se plní horem a to obrovským otvorem, dovedu si lehce představit, jak tam ten klučina vlezl i jak se tam zavřel a pak bohužel i tragicky udusil. ;-(

0 2
možnosti
MB

Neznám pračku, kterou jde zevnitř zavřít.

2 0
možnosti

Také by mě zajímalo, jak dokázal zavřít pračku zevnitř?

1 0
možnosti
Foto

;-(je to hrůza už aby slavná EU schválila valchy a místa určená k praní 8-o

1 4
možnosti
PV

P23a49v40e45l 84V36é70b33r

20. 6. 2018 13:46

Nezlobte se na mě, ale pračku zevnitř jednoduše nezavřete. U toho zavírání musel být někdo druhý.

8 0
možnosti

M66a49r92e14k 13Š60i16m46o20n

20. 6. 2018 16:27

Proč ne? Dovedu si představit, že mírně spocenýma rukama chytí víko za sklo (je prohnuté dovnitř) a zatáhne. Pokud sestřička řekla rodičům, že ho nemůže najít, tak ho asi do pračky nezavřela. O jiných sourozencích či domácích zvířatech se tam nemluví.

0 1
možnosti
OS

Sám se tam určitě nezavřel.

5 1
možnosti
JK

Bohuzel 3 lete dite nelze nechavat bez dozoru, kdyz si oba rodice jdou zdrimnout na tak dlouho, ze netusi jak dlouho se nachazelo jejich dite v smrtici pasti tak to je hodne spatne... Druha zvlastni vec je pracka ktera lze zavrit zevnitr malym ditetem. Bezna pracka s plnenim z boku potrebuje pomerne dost sily k zavreni zvenku natoz zevnitr. Pokud to byla pracka s plnenim z vrchu, tak tam je zase dost ztizen pristup. Kazdopadne by meli zverejnit model pracky, protoze je dost mozne, ze nesplnuje bezpecnostni pozadavky.

4 0
možnosti
Foto

Pračka s plněním z vrchu je jediná, u které by to bez problémů šlo. Víko popadne za zásobník na prášek a snadno zaklapne. A ztížený přístup... Můj 2,5letý syn mi vylezl do koruny jabloně, než jsem stihla zalít v chatě kafe. Vylézt do pračky, zvlášť jestli stála u nějaké skříňky nebo u vany není vůbec žádný problém.

0 0
možnosti