Diskuze

Obětí transfobie přibývá, za poslední rok to byly hlavně prostitutky

Během posledního roku se celkem 350 trans a genderově odlišných lidí stalo terčem nenávistivých útoků, které měly smrtelné důsledky. Většina vražd se odehrála v Brazílii, nejčastějšími obětmi jsou ženy černé pleti. Pachatelé násilných činů obvykle používali střelnou zbraň. Lidskoprávní skupiny varují před vzestupným trendem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Žádná "transfobie" neexistuje, je pouze přirozený odpor k nemocným lidem.

1 0
možnosti
MK

touhle propagandou děláte celé té partě medvědí službu. Naprostá většina lidí má na háku, kdo co se sebou dělá, neustálé podsouvání tohoto tématu na titulní strany s bezvýznamnými informacemi (358 lidí celosvětově za rok není opravdu vůbec nic statistiky relevantního, ročně na světě zemře skoro 100 000 000 lidí) ale spoustu z nich zbytečně radikalizuje a ladí negativně. . .

1 0
možnosti
LK

V Brazílii je obecně obrovská kriminalita. Každý den tam na ulicích zemře následkem střelby velké množství lidí ... poukazovat pouze na oběti z jedné minoritní skupiny obyvatel není nic jiného než obyčejná diskriminace. Proč se má věnovat zvýšená pozornost jedné skupině obyvatel?

3 0
možnosti
JH

Bude-li se vytrvale poukazovat na to, že jakési trans-, gender-, bůhvíjakédalší-menšiny mají mít právo na větší pozornost, než jim procentuálně podle počtu přísluší, vyvolá to příkrou reakci zcela opačného směru.

Asi tak, není xy různých pohlaví, je jen xy-2 psychických nemocí.

2 0
možnosti
FD

Všem, co studují a následně věnují svůj čas oborům jako tento bych doporučil... Zasaď strom, udělej jednou něco, na co můžeš být pyšný.

3 0
možnosti
FD

Je mi úplně jedno, co kdo dělá doma, to je každého věc. Transfobie se u mě začíná projevovat v okamžiku, kdy se veřejně dožadují čehokoli.

2 0
možnosti
KS

Můžou poděkovat všem těm organizacím a křiklounům za práva LGBT... kteří nám furt vnucujou jak je musíme respektovat..jak oni potřebují tohle, támlecto..mě nijak nevadí jestli je někdo bukovej, makovej, nebo z vesmíru..ale s každým článkem, s každou zprávou jak LGBTQ potřebuji ...začínám bejt čim dál víc nakák(ej...

3 0
možnosti
MN

Ty clanky ale pisou novinari. A z vasi reakce maj jiste radost.

1 0
možnosti
JM

J74a75n 85M52u15c17h44a

23. 11. 2020 13:00

"genderově rozmanitých lidí"?

1 0
možnosti
PD

P39e70t90r 91D50o36s86t91a28l

22. 11. 2020 19:10

Bude to tím že prostě příliš provokují, vidět zmalovaného šlachovitého vousáče s vycpanýma kozama, v ženských šatech a na podpadcích, to prostě někdo neunese.

6 2
možnosti