Diskuze

Čína staví kvůli viru barikády

V Číně vrcholí panika kvůli šíření smrtelného onemocnění SARS. Vůbec nejhorší je nyní situace v hlavním městě Pekingu, kde úřady zavřely divadla, kina i oblíbené karaokové bary a kde se lidé obávají vycházet na ulici a raději tráví čas za zdmi svých domovů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krakonos CDN

3. 5. 2003 2:44
SARS
Tak se budu vozirat slivovici , jedina to domaci vobrana a este hruskovice merunkovice broskovice a vorechovka , vopakuju , dobry domaci , vod toho zida Broufmana co to dela na rychlovku a jen 40 % za hrisnej peniz a este na to chce momopol , to neni vono , krome prichute a lihu z brambor v tom nic neni , ten sizunk Zid , priste napisu jak vyrabel a prodaval za prohybice v USA denaturovanou whisky a jak po ni lidi voslepli a vsecko mu proslo svinakovi pejzatymu ........( to neni rasizmus) jen fakta< vo zidovsky succes story >vydana v Izraely ..........PRAVDA JE JEN JEDNA I KDYZ DE JENOM VO ZIDY  !!!! To budete cumet a este si to sami vydaj , se fakt vetsi inteligence vopravdu nevidi a ta jejich propanda , mit vasi kuzi tak snad chodim v brneni , ted teprve to vylezlo kompletne vsechno z ty vasi synagogy a vod Rabiho z Tel Aviv , ty tajnosti , si teda posusnam na tom vasem rasizmu ...........
0 0
možnosti

II tsohg

3. 5. 2003 15:17
Re: SARS
Vynechals kalvádos
0 0
možnosti

xxx

3. 5. 2003 0:58
Jak to bude
Myslím že Číňani budou ten seznam knih číst odspodu,takže se ke sjezdu komunistické strany dostanou opravdu až budou v krizi :-)
0 0
možnosti