Diskuze

Ohrožujete civilisty, obvinila ukrajinskou armádu Amnesty International

Lidskoprávní organizace Amnesty International (AI) obvinila ukrajinskou armádu z ohrožování civilistů tím, že při obraně před ruskou invazí zřizuje základny a umisťuje zbraně v obytných oblastech, což je v rozporu s mezinárodním humanitárním právem. Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba označil zprávu za nespravedlivou vůči Ukrajině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Red dwarf. Nejlepší hostitelé byli Goeringovi, tedy když se nebudeme bavit o politice.

0 0
možnosti
Foto

pardon. jiná diskuse

0 0
možnosti
JF

Vzhledem k tomu, že současní i minulí členové Amnesty mají twitter, tak vám řeknu, že Amnesty prostě budou jen lidi, nejsou to žádní apolitičtí nadlidi.

0 0
možnosti
Foto

Přesný jako vždy :)

0 0
možnosti
PT

A palestinci v Gaze, kteří mají vlastní lidi jako živé štíty AI nevadí?

4 0
možnosti
OZ

Miláčci, civilisty ohrožuje výhradně russko, který je na cizím území vraždí. Absolutně nikdo jinej. Není russ, není problém.

6 1
možnosti
JK

J76a19n 43K33o27t30a31s

5. 8. 2022 10:10

Oni tu taktiku zivych stitu stejne pouzivaji jen na vychode UA, kde zije ruska mensina a kyjevsky rezim nenavidi. Takze v poradku.

2 8
možnosti
JK

Takových bylo jen pár. Ostatním to bylo šumafuk. Ale když jim rusáci zplanýrovali domov, řada z nich dnes bojuje na straně Ukrajiny.

2 0
možnosti
MD

Ti ukrajinští vojáci , to jsou hrdinové. To zřejmě okoukali v Africe stejně jako jiné své finty. A malému zelenému zřejmě praskne žilka.

3 9
možnosti
MD

Konečně začíná vyplouvat na povrch , jací jsou Ukrajinci vrahové vlastních lidí.

A když zabili ty válečné zajatce , všimli jste si , že velitel Azova , řekl , že pomsta bude krutá , padni komu padni. On už totiž věděl , kdo tu věznici bombardoval.

Však my se pravdu nakonec dozvíme i navzdory ČT a ostatním přisluhovačům režimu.RvEU!![UA]R^[>-]

5 10
možnosti
JR

Kde byla AI když se bojovalo o Stalingrad? taky by vysvětlila Rusům, že ho mají bránit odjinud? Nebo Polákům ve Varšavě? Němcům v Berlíně? Rusové likvidují celé čtvrti, i když tam žádná základna nebo technika není. Mají Ukrajinci urychleně stavět školky a porodnice v polích, aby neohrožovali civilní obyvatelstvo? Nebo divadla? Není to celé trochu absurdní? Neohrožují náhodou ukrajinské civilní obyvatelstvo Rusové? Asi už tomu nerozumím.

10 5
možnosti
ZD

Podle toho co jste napsal nerozumíte. A jako záchranu berete historii a ještě špatně. Ve Satlingradu dávali kulomety na domovy důchodců nebo školky ?

4 2
možnosti
HP

AI byla vždycky podivuhodně selektivní.

7 0
možnosti