Diskuze

Otázka migrace je osudová, naléhala Merkelová v pohnutém projevu

Dohoda o migrační politice je pro další osud EU osudová. Prohlásila to kancléřka Angela Merkelová před dvoudenním summitem EU, který začíná ve čtvrtek v Bruselu. Přiznala, že v migrační politice nejspíš dojde na užší spolupráci jen několika států, které jsou ochotné problém řešit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J45a41n 74Ž36i15ž23k16a

17. 7. 2018 15:53

Prvni pozitivum, ktere spatruji ve dvourychlostni Evrope. Ta rychlejsi polovina se zapleveli muslimam a ti ji spomali na druhou rychlost.

0 0
možnosti

Takže už se jim podařilo celkem třikrát rozes.at celou Evropu.

1 0
možnosti

Tu ženskou by měli zavřít do blázince. Takže teď budeme terčem vydírání ještě pro země Afriky. A kdy se posílí hranice a začneme se konečně chránit? Kdy se bude bránit vjezdu lodí. Kdy začneme trestat pašeráky lidí?

5 0
možnosti

Tato jezibaba je pohroma pro celou Evrope stejne tak jako Hitler. Kdo by ji mel postavit před soud. Nechapu proc stále pousti lode s migranty do Evropy. Proc je neotoci a nevylozi tam odkud ta kocabka vyplula. Amerika stavi plot jen tahle mura nekomu stále cpe lidi které tu nikdo nechce. At se vzpamatuje.

7 0
možnosti

Problem je, ze to vse je organizovano Nejvyššim politbyrem ÚV Evropske júnyje. Ona za ne dela jen tu spinavou praci, ale problem je v EU.

0 0
možnosti

Myslím, že to je daleko horší, než je publikováno. Merkel v tak svízelné situaci ještě nebyla. Kdyby za ní byla náhrada, tak je odsunuta raz dva. Bohužel, stejně jako to je jinde, velká osobnost nenechá vedle se vyrůst další velkou osobnost. Frajer byl Kohl, který se nebál Merkel doporučit a uvést do tak významné funkce. Zpčátku byla jednička, ale už řešení řecké krize nebylo nic moc a hlavně její postup vůči nelegálním migrantům prakticky negoval vše, co se jí předtím vcelku dařilo.

4 0
možnosti

BB má doma pořád velkou podporu a Němci pořád ne a ne prohlédnout, čím to je?

0 0
možnosti

Hlavně ať už nikomu nepomáhá.

6 0
možnosti

Frau Merkel je osudová. Rv

3 0
možnosti

Němci jsou pro Evropu osudoví.

4 0
možnosti
Foto

Takze, porad nic noveho, jen pani Merkel zacina ztracet nervy.

5 0
možnosti