Diskuze

Dvanáctiletá americká školačka si vzala život, rok ji šikanovali na internetu

Dvanáctiletá americká školačka spáchala sebevraždu poté, co ji několik měsíců soustavně na internetu šikanovaly její spolužačky. Rebecca Ann Sedwicková z Floridy skočila minulý týden z rampy v opuštěné betonárce nedaleko domu svých rodičů ve městě Lakeland.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj syn má 8 let a je na netu jak doma a pod dohledem-zamyslet se musí rodiče.

0 0
možnosti

12 let, z toho neměla ještě rozum a tak to dopadlo. V takovém věku by měli rodiče své děti přece jen hlídat alespoň trochu.

0 0
možnosti

Jen doplňuji k diskusi, že Facebook je povoleno používat až od 13 let... Za tyhle věci by měli ručit rodiče.

1 0
možnosti

Já nevím, trochu to na mě působí, že holka byla trochu emo a ostatním se to moc nelíbilo. Pokud se zřejmě kvůli závislosti tajně regla na nějaký sítě a pak tam posílala svý pořezaný fotky, tak mi reakce, jak jsou prezentovány, jako šikana nepřipadají.

1 0
možnosti

jako jestli vám fotka s žiletkami a zářezy přijde jen jako "trochu", tak potěš koště. Holčina byla očividně těžce divná a potřebovala buď pádnou pravici otce, nebo psychiatra.

0 1
možnosti

E85v77a 14Č89e64r17n30á

16. 9. 2013 14:45

Kdo neskáče, není Čech!

1 1
možnosti

Ve 12 nepotřebuje ani mobilní telefon, ani internet. Starší generace to neměly celý život a jak dobře se jim žilo..

4 2
možnosti

Ale to problém šikany nevyřeší. V dnešní době by to spíše šikanu vyvolalo - jediná holka ve třídě nemá mobil a internet. Co se týče dobrého žití v dřívější době - selektivní paměť.

3 0
možnosti

Nebyla tak účinná.

4 0
možnosti

Proč byla betonárka opuštěná, bez ostrahy, bez likvidace, pokud skutečně dosloužila? Majitel se na vše vykašlal? Pak nechť mu hrozí trest smrti. Pokud je to s.r.o. či akciovka, pak propadnutí majetku všem akcionářům, jednatelům, ředitelům, dozorčím radám..., trestat nic jiného než trestat.

0 4
možnosti

Realita je halucinace způsobená nedostatkem alkoholu či drog.

2 0
možnosti