Diskuze

Alternativa pro Německo po Chemnitzu posiluje, v průzkumu už je druhá

Kdyby se nyní v Německu uskutečnily parlamentní volby, druhou nejsilnější stranou by se stala Alternativa pro Německo. Podle průzkumu agentury Insa pro deník Bild by dostala 17 procent hlasů, a o jeden procentní bod by tak překonala vládní sociální demokraty (SPD), jejichž popularita u voličů dále klesá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aby brzy nepřišla doba kdy tisíce lidí půjdou v tichosti ulicemi, už bez hesel a bez transparentů. Už jenom ticho před bouří.

2 0
možnosti

Vida, jak ten koncert otevřel lidem oči.

5 0
možnosti

Problém s těmihle stranami co jen křičí je ten, že ví co nechtějí, ale nikdo z nich nemůže dostat konkrétní body co vlastně chtějí udělat a jak to chtějí udělat aby pokud se dostanou do vlády sloužili i té skupině občanů, co je nevolila.

To je doposud největší problém nejen AfD, ale všech populistických stran.

2 5
možnosti

P85e81t81r 41N66o35v62á43k

5. 9. 2018 9:31

Problém je hlavně v těch ostatních stranách, které si pořád jedou svoji imigrační politiku, přestože lidé to nechtějí. A nedělejme si iluze, že třeba ČSSD u nás není a nebyla populistická. Akorát nabízela pastelkovné a hýčká si tzv. sociálně slabé.

7 0
možnosti

Socani klesají?A někdo se jim diví?Eurohujerští neomarxisti a extremní multikulturalisté?Krom aristoktacie z korporací a vysávačů neziskovek absolutně nevolitelná strana pro běžných naších 10 milionu, a to samé bude v rajchu.EURv

8 0
možnosti

>Ministerstvo vnitra zároveň naznačilo, že není úplně jisté, odkud pocházejí první dva podezřelí.

A takovehle tikajici balicky chteji Nemci prerozdelovat na zaklade kvot.

10 0
možnosti

Takže Syřan nebyl Syřan, Iráčan měl falešný doklady, byl u toho ještě někdo třetí, ale na AfD se nasadí kontrarozvědka....

11 0
možnosti

A hele, tak ty demonstrace už byly jen "za účast" pravicových radikálů....

5 0
možnosti

To ten slavný koncert nějak nezabírá. Ale asi jsem blbá, protože mi to přišlo, že to je koncert spíš na podporu vrahů než na podporu oběti.

11 1
možnosti

Tancovani na mrtvolach je velmi vystizne. Kazde rano se v Evrope probouzeji dalsi obeti multikulturalismu.

9 0
možnosti

Kijas je snaživec.

1 0
možnosti

Němečtí socani jsou stejní jako naši socani - zalezlí ve svých palácích a pokud vylezou tak moralizují, hloupě plkají o demokracii a svobodě jako náš bývalý bolševik Štěch a pomotaná "pravda a láska" mu ještě tleská

16 1
možnosti

Bolševik nemůže být bývalý. Žádný. Pochopitelně ani kolaborant z Hradu, který to dokazuje svou láskou ke KSČ.

1 6
možnosti