Sharon Stone (Los Angeles, 28. února 2019)

Sharon Stone (Los Angeles, 28. února 2019) | foto: Profimedia.cz

Sharon Stone vyhodili ze seznamky. Nevěřili, že je to skutečně ona

  • 26
Herečka Sharon Stone (61) si založila profil na seznamce Bumble (Náhodné setkání). Hvězda Základního instinktu ovšem narazila. Nikdo nevěřil, že to není falešný profil, a řada členů ji nahlásila. Provozovatel nakonec její profil zablokoval.

„Přišla jsem na seznamovací stránku Bumble a oni mi zrušili účet. Někteří uživatelé mě nahlásili, že to nemůžu být já! Hej, Bumble, jsem vyloučená? Nevyhazujte mě z úlu!“ napsala Sharon Stone na Twitteru. Její příspěvek pobavil tisíce uživatelů.

„Zablokovali jsme vás. Snažíme se, aby  Bumble bylo bezpečné prostředí, což znamená, že musíme použít určitá pravidla, když jsou porušovány naše hodnoty. Váš účet byl zablokován, protože jsme dostali několik hlášení o tom, že jste falešný uživatel,“ píše se ve zprávě, kterou slavná herečka dostala od vedení seznamky.

Matka tří dospívajících adoptovaných synů přitom v říjnu 2018 prohlásila, že už chlapa dávno nehledá. „Myslím, že někde v hloubi mysli si člověk stále říká, možná jednoho dne nebudu svobodná matka. Pak si ale nakonec uvědomí, že takhle je to lepší. Už dávno nehledám nikoho,“ svěřila herečka magazínu People.  

Stone se kromě Základního instinktu objevila v mnoha snímcích jako Total Recall, Někdo se dívá, Ďábelská lest nebo Casino. Za ten v roce 1995 dokonce získala Zlatý glóbus pro nejlepší herečku. Tím si podle svých slov utvrdila vlastní hrdost na to, jak je v práci schopná. Nikdy však nechápala, proč ji celou, téměř čtyřicetiletou kariéru považují za sexsymbol.

„Myslím, že je to docela vtipné, vzhledem k tomu, že posledních dvacet let jsem se víc než hraní věnovala aktivistické činnosti, filantropii a mateřství,“ poznamenala.

10. května 2019