Natalia Vodianova v kalendáři Pirelli pro rok 2015

Natalia Vodianova v kalendáři Pirelli pro rok 2015 | foto: Steven Meisel

Sportuji, abych se v karanténě nezbláznila, říká modelka Natalia Vodianova

  • 8
Modelka Natalia Vodianova (38) denně sportuje. Bez pohybu by pětinásobná matka nemohla psychicky ani fyzicky fungovat. Na pravidelné sportování dbá o to víc v době pandemie, která je pro mnohé psychicky velmi stresujícím obdobím.

Natalia Vodianova vypadá stále jako holčička. Přičítá to kromě pohybu také faktu, že každý večer medituje. Nově investovala i do placené aplikace pro meditaci před spánkem. 

„Než začal covid-19, tak jsem asi patnáct let nestála u plotny. Ačkoli bych to nepopsala přímo jako svou vášeň, začala jsem vařit v šesti letech a nejsem vůbec špatná. V kuchyni se cítím dobře a smysluplně. Od té doby, co jsme v karanténě a izolaci, vařím denně pro celou rodinu,“ svěřila se modelka v rozhovoru pro magazín Vogue.

„Sport a pohyb jsou pro mě životně nezbytnou věcí. Ať už je to chůze, turistika, pilates, jóga nebo občas i posilovna. Kdybych denně nesportovala, zbláznila bych se, zvláště v této době šíření koronaviru,“ myslí si ruská kráska. 

„Miluji jízdu na kole po městě se svými dětmi a pobyt venku v přírodě. Moje čtrnáctiletá dcera Něva po mně zdědila lásku k chůzi, je disciplinovaná a každý den vstane o pětačtyřicet minut dřív jen proto, aby mohla jít do školy pěšky,“ tvrdí Vodianova.

Last night was magical ⭐️✨♥️ thanks to your continuous love and support you helped us raise 400k for the works of @nakedheartfoundation, especially during these challenging CoVID times where families of children with special needs are unfortunately more affected than ever. Thank you to @chaumetofficial @ann.andres , @la_guerite @heavensake @moethennessy @guerlain @normaillot @ruslanbaginskiy_hats @yseult___ @boggiart and of course to all the brands that offered us special lots: @latelier55_officiel @jeanimbert @martinezhotel @alessandrarich @stellamccartney Last but not least thank you to my extended NHF team and family and of course my angels @alisa___volskaya @jp_braud for making your event magic work ✨⭐️✨ @_profirst_ @avec___paris photos by friend @germanlarkin

18. července 2020 v 17:15, příspěvek archivován: 6. listopadu 2020 v 13:49

Z devítiletého manželství s Justinem Portmanem má modelka osmnáctiletého syna Lucase, čtrnáctiletou dceru Něvu a třináctiletého Viktora. Se svým druhým mužem Antoinem Arnaultem má čtyřletého synka Romana a šestiletého Maxima.

Příběh Vodianové připomíná pohádku. Pochází z chudé rodiny. Když jí bylo jedenáct let, pomáhala matce prodávat na trhu ovoce. V jejích patnácti letech ji objevila modelingová agentura. Pro kariéru modelky se musela rychle naučit anglicky. Zvládla to za tři měsíce.

V sedmnácti letech se odstěhovala do Paříže a stala se modelingovou senzací. Vodianova patří mezi nejvíce vydělávající modelky světa.

ANKETA: Dopřáváte si v době šíření koronaviru více sportovních aktivit a pohybu než dříve?

Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pondělí 30. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

15. května 2016