Majk Spirit (Praha, 8. června 2017)

Majk Spirit (Praha, 8. června 2017) | foto: Profimedia.cz

Raper Majk Spirit bude poprvé otcem. Dítě čeká s ukrajinskou modelkou

  • 14
Slovenský raper Majk Spirit (35), vlastním jménem Michal Dušička, bude poprvé otcem. Dítě čeká se svou snoubenkou, ukrajinskou modelkou Mariou. S tou se znají už od roku 2006, dohromady se však dali až loni po náhodném setkání v Dubaji.

„Majkova přítelkyně je těhotná. Je ve třetím měsíci a oba jsou nesmírně šťastní,“ řekl pro web pluska.sk zdroj ze zpěvákova okolí. 

Majk Spirit a jeho partnerka se zasnoubili letos v lednu po ročním vztahu. Ukrajinskou modelku Mariu požádal raper o ruku v Thajsku na ostrově Ko Samui, kde trávili budoucí manželé společnou dovolenou a oslavili zde i příchod nového roku.

S novinkou se poté oba partneři pochlubili na Instagramu. „Už nemám přítelkyni... mám snoubenku,“ oznámil tehdy Majk Spirit fanouškům na Instagramu u černobílé romantické fotografie. Podobný snímek, na kterém je vidět zásnubní prsten, nahrála na Instagram i jeho vyvolená. Připsala k němu jen krátce: „Ano“.

S modelkou, která pracuje pod jménem Masha pro dubajskou modelingovou agenturu, žije Michal Dušička od začátku roku 2019. Vztah nejprve tajil a fanouškům odhaloval svou partnerku postupně.

Love our engagement photographs ❤️

5. března 2020 v 18:33, příspěvek archivován: 9. června 2020 v 10:02

„Potkali jsme se poprvé už v roce 2006. Pak jsme celé ty roky nebyli v kontaktu. Mezitím jsem napsal skladbu Ženy treba ľúbiť, kde ji zmiňuji. Podruhé jsme se viděli až loni v lednu v Dubaji na párty. Bylo to naprosto náhodné setkání. Já jsem tam byl se svou partnerkou, ona se svým tehdejším partnerem. Přeskočila mezi námi jiskra a za pár dní jsme šli spolu na večeři,“ vzpomínal Michal Dušička v březnovém rozhovoru pro pořad Topstar.

Krátce poté požádal raper svou lásku o ruku. „Z toho, že by řekla ne, jsem až tak strach neměl. Ale musím uznat, že žádat o ruku je každopádně zvláštní jedinečný pocit. Tak jsem se zatím nikdy v životě necítil,“ dodal.

VIDEO: Majk Spirit – Ženy treba ľúbiť:

16. března 2020