Benjamin Larretche a Petra Němcová na večírku značky Chopard (Cannes, 17....

Benjamin Larretche a Petra Němcová na večírku značky Chopard (Cannes, 17. května 2019) | foto: Profimedia.cz

Petra Němcová se vdala. Miliardáře si vzala v horách na posvátném místě

  • 85
Česká topmodelka Petra Němcová (40) se vdala. Vzala si filantropa, podnikatele v nemovitostech a showbyznysu Benjamina Larretcheho. Obřad měli na posvátném místě ve Skalní katedrále v Sedoně v americkém státě Arizona.

„Cítíme se tak neuvěřitelně požehnaně, že se s vámi můžeme podělit o to, že jsme se vzali během soukromého obřadu s naším duchovním průvodcem na posvátném místě Skalní katedrály v Sedoně. Toto místo je pro nás velmi zvláštní díky svému mocnému energetickému poli a bohatým domorodým tradicím,“ napsala modelka na Instagramu k společné fotce.

We feel so incredibly blessed to share with all of you that we got married in a private ceremony with our spiritual guide in a sacred site of Cathedral Rock vortex in Sedona. This location is very special to us because of its powerful energy field and it’s rich indigenous traditions. ✨✨ During our sacred union all the elements & angels gathered together and created magical golden cloud above us. We were moved beyond words.
We are so excited to join our paths and co-create our future together. ✨✨We thank everyone for your love and we send you many blessings.

2. srpna 2019 v 14:18, příspěvek archivován: 2. srpna 2019 v 16:11

„Během našeho posvátného spojení se všechny elementy a andělé shromáždili a vytvořili nad námi magický zlatý mrak. Děkujeme vám všem za vaši lásku a posíláme vám mnoho požehnání,“ dodala.

Modelku s podnikatelem vyfotili už loni na podzim na dovolené v Mexiku. Bylo to krátce po zrušení zásnub s bankéřem Alejandrem Grimaldim. Letos se spolu ukázali na filmovém festivalu v Cannes.

Larretche v minulosti pracoval pro společnosti LVMH, Sony, Warner Bros, Bacardi Martini, Monaco Yatch Club. Na filmovém festivalu v Cannes založil marketingovou agenturu CometLife, která pomáhala s tamními premiérami a organizovala after párty. Je také kreativním ředitelem společnosti Osham Group, se kterou Němcová spolupracuje. Larretche se zajímá také o ochranu životního prostředí, stejně jako česká modelka.

Rodačka z Karviné při ničivé tsunami v Thajsku v roce 2004 utrpěla vážná zranění pánve a její snoubenec, fotograf Simon Atlee přišel o život.

Poté modelka chodila s britským hudebníkem Jamesem Bluntem, oscarovým hercem Seanem Pennem, hollywoodským fešákem Jamesem Francem nebo drsňákem Colinem Farrellem. Vztah s hollywoodskou hvězdou Brucem Willisem Petra Němcová nikdy nepotvrdila. Poprvé se spolu ukázali na filmovém festivalu v Cannes v roce 2006, kam dorazili také o rok později a neskrývali něžnosti a vzájemnou náklonnost.

V roce 2016, po rozchodu s bývalým haitským premiérem Laurentem Lamothem, se zase spekulovalo, že česká modelka randí s britským pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem.

31. května 2013