Nicholas Hoult (Benátky, 30. srpna 2018)

Nicholas Hoult (Benátky, 30. srpna 2018) | foto: Reuters

Sexuální scény točím od sedmnácti. Někdy je to bizarní, říká Nicholas Hoult

  • 5
Nicholas Hoult (30) promluvil o natáčení sexuálních scén. Britský herec začal s filmováním choulostivých postelových záběrů už v sedmnácti letech v britském teenage seriálu Skins.

„Když už v sedmnácti letech natáčíte stejně jako já sexuální scény, je to trochu zvláštní. Neříkám, že to byla špatná a nepříjemná zkušenost. Spíše to člověk v tu chvíli bere tak, že se snaží to mít rychle za sebou a pokračovat zase v normálních scénách,“ svěřil se herec o natáčení seriálu Skins v rozhovoru pro magazín GQ Hype.

„Spousta zážitků z natáčení je popravdě mnohem děsivějších. Loni jsem například při natáčení filmu True History of the Kelly Gang musel držet zbraň u hlavy dítěte. Stejně starého, jako je můj syn,“ popisuje herec.

Shoot for Esquire with this incredibly talented bunch-
Photography: @kalejfstudio
Fashion Director: Alexy Kazakov
Producer: @ilarianiccolini
Grooming: @joannapford

5. května 2019 v 2:53, příspěvek archivován: 3. listopadu 2020 v 11:08

„Točil jsem za svou hereckou kariéru opravdu mnoho sexuálních scén. Někdy je to dost bizarní. A mohu vás ujistit, že opravdu není nic příjemného na tom být nahý před třiceti, nebo sto lidmi na place. Rád bych s tím už pomalu skoncoval. I když je fakt, že občas se při tom i dost nasmějeme,“ říká Hoult.

Od doby, kdy natáčel postelové scény jako teenager, se toho prý naštěstí hodně změnilo. „Jsou to velmi pozitivní změny. Na každém natáčení jsou dnes speciální koordinátoři, kteří dohlíží na to, aby se člověk cítil dobře, vše s vámi dopředu dlouze probírají a ujišťují se o tom, že je vše v pořádku,“ dodává Brit.

VIDEO: Proměny Nicholase Houlta: