Svatba - foto 3

Svatba - foto 3 - Ministr bez portfeje Karel Březina a moderátorka a novinářka Bára Nesvadbová oslavili 14. srpna v jedné z restaurací v Malešicích svůj sňatek. Svatební obřad i minihostina se uskutečnily bez příbuzných i většiny přátel. | foto: Stanislav Peška, ČTK

Nesvadbová nechce rozvod s Březinou komentovat

  • 16
Rozvod spisovatelky Báry Nesvadbové a nejmladšího ministra Karla Březiny, je nejčerstvějším drbem, s o to větší váhou, že ho nevypustila jedna paní na pavlači, ale oficiální tisk. "Sama spisovatelka už potvrdila, že je pevně rozhodnuta v nejbližší době podat žádost o rozvod," píše bulvární deník s odvoláním na informace od nejmenované "kamarádky". Co je na tom pravdy? Zeptal se iDNES přímo Báry Nesvadbové. "Žádnou žádost jsem nepodala a nebudu to komentovat. Jsem v pohodě," odpověděla spisovatelka a novinářka.

Bulvár už má jasno: Březina je v posteli špatný milenec, má jinou, jeho žena jiného a manželství je po necelém roce trvání v troskách. Bára Nesvadbová je věrná svému naturelu. Nechává lačné čtenáře v napjatém očekávání věcí příštích. Jako by dobře věděla, že popularita je třeba přiživovat, že se vyplatí udržovat zájem tajemným: na každém šprochu, pravdy trochu. 

ČLÁNKY

 Nesvadbová se obává dalšího nemanželského dítěte

 Březina se oženil s Nesvadbovou

O tom, že manželství neklape spekulují média už téměř od svatby, která se konala vloni 14. srpna. Záhy totiž vyšlo najevo, že dítě jeho bývalé milenky, asistentky vlády Markéty Jedličkové, má být údajně Březinovo. Sotva utichla tato manželská "bouře", schylovalo se k další.

V únoru letošního roku je na světě podezření, že "tichá voda a hodný chlapeček Kája" - jak ho nazývají někteří parlamentní kolegové - má další milenku. "Doufám, že alespoň není těhotná," komentovala tehdy šeptandu s ironickým úsměvem Bára Nesvadbová.