Zlaté glóby 2009 - Los Angeles, Colin Farrell | foto: Reuters

Hollywoodský herec Colin Farrell má druhého syna

  • 0
Hollywoodský herec Colin Farrell, hlavní hrdina snímku Alexander Veliký, má druhého syna. Jeho přítelkyně, šestadvacetiletá polská herečka a modelka Alicja Bachledová porodila Henryho Tadeusze Farrella.

Jak píše magazín People, chlapeček přišel na svět už 7. října.

"Jsem potěšen, že moje malá sestřička porodila dítě. Doufám, že ještě do konce roku zvládnu odletět za oceán, abych mohl svého synovce vidět," svěřil polskému listu Super Express hereččin bratr a Farrellův budoucí švagr Tadeusz.

Colin Farrell a Alicja BachledováTřiatřicetiletý rodák z irského Dublinu už má šestiletého syna s bývalou přítelkyní, modelkou Kim Bordenavovou. Dítě podle agentury Famous trpí vzácným Angelmanovým syndromem. 

Farrell, který má v Hollywoodu pověst jednoho z největších lamačů ženských srdcí, byl krátce ženatý s herečkou Amelií Warnerovou a žil také s další hollywoodskou hvězdou Demi Moore.

Herecký pár spolu začal randit letos na jaře, o miminku se začalo hovořit v srpnu, kdy se šestadvacetiletá modelka objevila na veřejnosti s vystouplým bříškem. "Ano, čekáme miminko," potvrdil poté Farrell v Torontu.

,