Diskuze

Vesmírní kadeti vyletěli do vesmíru

Nová reality show britské stanice Channel 4 Vesmírní kadeti zažila v pondělí jeden z vrcholů - skupina tří Britů vyletěla JAKO do vesmíru. Ve skutečnosti však seděli ve filmové maketě raketoplánu a nejen, že neopustí Zemi, ale dokonce ani hangár - a televize doufá, že na nic nepřijdou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

remrem

16. 12. 2005 8:56
IQ tykve
To museli asi vybírat mezi uchazeči v nějakém ústavu pro duševně zaostalé. Vždyť takovým nesmyslům by nevěřil ani můj desetiletý syn.
0 0
možnosti

martanecek

14. 12. 2005 13:47
no
tak jsem taky pomalu zacal menit nazor.... na zacatku jsem byl na to zvedavy, jak napodobi start atd. ale jak tam zacali vymyslet takove nesmysly jako jsou ty generatory, vzlet jen jako letadlo a dokonce oni v tom "raketoplanu" maji mikrovlnou troubu... docela me znechutila tupost tech ucastniku, no uz to ale dokoukam at vim jak budou reagovat, jejich pribuzni a kamradi rikali v televizi ze za zadnych okolnosti nebudou nastvani nebo pry neni mozny aby to nevzali s humorem.... tak jsem teda zvedavy...
0 0
možnosti

erben3

13. 12. 2005 10:53
.
Joo, kdyby ti "kosmonauti" radši dávali větší pozor ve škole při fyzice...  Jinak to vidím jako pěknou úchylárnu Made in GB.
0 0
možnosti

adnana

13. 12. 2005 1:38
ted na to koukam
v televizi a muzu rict ze je to ukazka lidske houposti,neznalosti a neschopnosti...
a je to nezazivne...no co ti Britove jeste nevymysli...
0 0
možnosti