Teri Hatcherová s dcerou Emerson

Teri Hatcherová s dcerou Emerson | foto: Profimedia.cz

Teri Hatcherová vzala na galavečer svou dceru, je krásná po mamince

  • 18
Hvězda seriálu Zoufalé manželky Teri Hatcherová přišla na charitativní večer v Beverly Hills v doprovodu své čtrnáctileté dcery Emerson. Šestačtyřicetiletá herečka vypadala spíš jako její starší sestra.

Emerson Rose Hatcherová zdědila krásu po své matce. V béžových minišatech rozdávala úsměvy na všechny strany a po boku své matky působila na červeném koberci sebevědomě.

Teri Hatcherová dostala cenu za přínos charitě.

Teri Hatcherová byla ten večer oceněna za svůj přínos nadaci, která pomáhá lidem s artritidou. Sama herečka jí totiž trpí. Pravidelně se účastní akcí, jejichž výtěžek putuje právě na konto této nadace. Pravidelně se zapojuje do triatlonu v Malibu, který podporuje děti s touto nemocí.

"Plavání byl adrenalin. Při každém záběru jsem myslela na malou holčičku, která má artritidu nebo na velkého bílého žraloka a doufala, že mě sežere, protože jsem byla v totální agonii," řekla Hatcherová pro časopis Prevention.

Teri Hatcherová před plaveckým úsekem triatlonu

Teri Hatcherová s dcerou na triatlonu v Malibu v roce 2009

Sama se snaží myslet pozitivně, ale přiznává, že ji nemoc často dostane až na dno. "Pamatuji si hrozný moment, kdy jsem brečela ve svém šatníku, protože pohyb ruky, abych vzala oblečení, hrozně bolel. Zavolala jsem Emerson a ta mi řekla, že už jsem opravdu na dně, když musím prosit svou třináctiletou dceru, aby mi zapla podprsenku," řekla Hatcherová.