Robert Rosenberg v opuštěném dětském pokojíčku svého syna Forresta, kterého má zatím v péči babička | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Rosenberg narozeniny neslavil, nemá peníze

  • 13
Robert Rosenberg se dostal na svobodu právě včas. Když už nemohl být s rodinou o Vánocích a propásl i narozeniny své manželky Žanety, mohl si užít ty svoje. Ve čtvrtek 6. března mu totiž bylo třiatřicet let.

Robert Rosenberg bude hostem iDNES.cz v pondělí od 12 hodin ZDE

Kristova léta ovšem neoslavil vůbec bouřlivě. "Neslavil jsem, vím, že to zní blbě, ale nejsou peníze. Ale byl to super den. Vyšlo počasí, a tak jsem mohl vytáhnout motorku a zajel jsem na Výstaviště na výstavu motorek. Tuhle akci jsem nemohl samozřejmě vynechat, motorky jsou velká část mýho života. Večer jsem se viděl s klukama motorkářema na pravidelné čtvrteční schůzi u nás v klubu, tak jsme si připili. Já jsem abstinent, takže jen tak formálně," líčí Rosenberg.

Dárků dostal od kamarádů dost. Třeba mp 3 přehrávač s novou muzikou nebo zapalovač, který používali američtí vojáci ve Vietnamu. "Byl jsem překvapený, že mi lidi posílali dárky, a docela potřebný," nechal se slyšet český pornokrál.

Manželka Žaneta připravila dárek vskutku originální. Nechala mu vyrobit obraz fotky, na které je vidět pohled z okna jeho vězeňské cely. Jeden z těch nejhezčích dárků dostane o víkendu - uvidí svého syna Forresta, kterého po svém pondělním propuštění ještě neviděl.

"Vyrazíme za ním k Žanetiným rodičům, je zatím tam. Forrest s náma zatím nemůže být, jenom v přítomnosti mámy Žanety, která ho má v péči. A protože pracuje, podniká, nemůže být pořád v Praze. Příští týden snad ale bude moct přijet a strávit u nás doma i s malým pár dní. Hrozně se na něj těším. Na výstavě jsem mu koupil kalhoty a bundu Harley, tak se těším, až mu to oblíkneme. Jen aby mu to bylo," doufá Rosenberg.