James Matthews a Pippa Middletonová na křtu synovce prince Louise (Londýn, 9....

James Matthews a Pippa Middletonová na křtu synovce prince Louise (Londýn, 9. července 2018) | foto: AP

Pippa Middletonová dala synovi jméno po otci i zesnulém švagrovi

  • 12
Sestra vévodkyně Kate Pippa Middletonová (35) se stala maminkou letos v říjnu. Jméno jejího potomka, kterého má s miliardářem Jamesem Matthewsem (43), se jí podařilo měsíc tajit. Pippin syn se jmenuje Arthur Michael William Matthews.

Všechna tři jména syna Pippy Middletonové mají nějaký skrytý význam a odkaz. Arthur je prostřední jméno prince Charlese, prince Louise a také jedno ze jmen prince Williama. 

Prostřední jméno Michael je hold Pipině otci Michealovi Middletonovi, ale také bratru jejího manžela, který v roce 1999 zemřel ve věku 22 let na Mount Everestu.

William je pak jméno jejího švagra a následníka britského trůnu. Je to také druhé jméno Pippina bratra Jamese.

Pippa Middletonová se za finančníka Jamese Matthewse provdala loni v květnu v Englefieldu v hrabství Berkshire. Těhotenství mladší sestry Kate Middletonové rodina potvrdila letos v červnu.

Pippa Middletonová na sebe poprvé výrazněji upozornila coby družička na svatbě své sestry Kate. Pro tuto příležitost si vybrala dlouhé bílé šaty od Alexandera McQueena, které velmi obepínaly její postavu. Podle některých komentátorů tehdy zastínila i samotnou nevěstu. „Pippin zadeček“ se stal hitem na internetu.

Pippa Middletonová řekla své ano miliardáři Matthewsovi loni v květnu:

20. května 2017


Britská královská rodina