Kateřina Sokolová - Party časopisu Playboy | foto: Marek Navrátil

Miss Kateřina Sokolová oslavila maturitu eroticky

  • 26
Miss ČR 2007 Kateřině Sokolové se podařil husarský kousek. V jeden den stačila úspěšně odmaturovat, večer pak spolu s dalšími kráskami pokřtít na večírku časopisu Playboy jeho červnové číslo, ve kterém poodhaluje krásy svého těla.

Dlouhovlasá brunetka si na maturitním vysvědčení odnese tři dvojky a trojku z němčiny. "Mohlo to být lepší, ale na známky se mě nikdo nebude ptát, nejdůležitější je, že mám maturitu v kapse," řekla.

Agáta Hanychová a Katka Sokolová
Kateřina Sokolová a Agáta Hanychová

Na večírku tak oslavovala dvojnásobně. Bouchalo šampaňské a jako obvykle to pěkně roztočily i další krásky - Hana Mašlíková či Agáta Hanychová. A například Zdeňku Podhůrskému, který si pochutnával na jahodách, jen lezly oči z důlku.

Focení povoleno, ale bez intimních partií
Kateřina přitom nemusí mít strach, že by kvůli focení pro Playboy přišla o korunku královny krásy jako před lety Diana Kobzanová. Umělecké snímky fotografa Jana Tůmy jsou sice mnohem odvážnější než ty předchozí, ale ve smlouvě s agenturou pořádající soutěž Miss ČR je zakotveno, že nesmí ukázat intimní místa. "Což se o pravdu nestalo," potvrzuje Sokolová.

Kateřina Sokolová pózuje pro Playboy
Kateřina Sokolová v Playboyi

Fotky, na nichž loňská Miss ČR pózuje u vodopádu či leží v exotické přírodní scenérii obsypána orchidejemi, tyto partie totiž rafinovaně zakrývají. A i snímky, které vypadají, jako by byly pořízeny přímo v divoké džungli, byly vyfoceny v Praze. "Jsou ze skleníku Fata Morgana, který je v botanické zahradě v Troji. Žádná exotika se bohužel nekonala. Snad příště," povzdechla si Kateřina, která je vášnivou cestovatelkou.