Zpěvačka Melanie Brownová alias Mel B na MTV Video Music Awards (Inglewood, 27....

Zpěvačka Melanie Brownová alias Mel B na MTV Video Music Awards (Inglewood, 27. srpna 2017) | foto: AP

Mel B míří do léčebny. Za večer mívala i tři muže, říká její přítel

  • 37
Bývalá členka Spice Girls, zpěvačka Melanie Brownová (43) v září nastoupí do léčebny. Má problémy s nadměrnou konzumací alkoholu a nezvladatelným sexuálním pudem. Brownová přiznává, že pitím léčila své psychické i fyzické bolesti a že trpí syndromem posttraumatické stresové poruchy.

Mel B prý měla v posledním půlroce, kdy válčila se svým bývalým manželem Stephenem Belafontem (43), velmi divoký pohlavní život. Její blízký přítel Rusty Updegraff tvrdí, že zpěvačka mívala za večer i tři muže. „Byl mezi nimi i Aaron Carter (30), brácha Nicka Cartera z Backstreet Boys. Čím je Melanie starší, tím je divočejší,“ tvrdí otevřeně restauratér.

Posledních šest měsíců prý bylo pro zpěvačku psychicky velice náročných. Pracovala na své knize Brutally Honest (Brutálně upřímná), což v ní vyvolalo řadu nepříjemných vzpomínek. 

„Bylo to neuvěřitelně traumatizující, protože jsem v myšlenkách opět prožívala ten emočně vyčerpávající vztah a musela jsem čelit mnoha těžkým situacím ze svého života. Jsem velmi upřímná a netajím se tím, že jsem svou bolest topila v alkoholu. Tak to ostatně dělá spousta lidí, aby bolest na chvíli oddálili,“ svěřila Mel B deníku The Sun.

Matka tří dcer Phoenix (19), Angel (11) a Madison (6) se chce se závislostí na alkoholu a sexu vypořádat v sanatoriu. „Rozhodla jsem se podstoupit v příštích několika týdnech vhodný terapeutický program,“ dodala Brownová.

05.května 2018 v 21:44, příspěvek archivován: 27.srpna 2018 v 09:48

Zpěvačka a producent se vzali v roce 2007 po pětiměsíční známosti. Brownová podstoupila koncem minulého roku drastický zákrok, při kterém přišla o kus kůže a získala několikacentimetrovou jizvu. To vše proto, aby odstranila sedm let staré tetování hovořící o tom, že její srdce patří Belafontemu.

„Chtěla jsem to odstranit rychle, abych dokázala uzavřít poslední kapitolu tohoto jedovatého vztahu. I když jsem byla schopná podstoupit tyto kroky při odstranění Stephenova jména z mého těla, domácí násilí ve mně zůstane navždy,“ prohlásila tehdy Brownová.

ANKETA: Kterou členku Spice Girls jste měli nejraději?

celkem hlasů: 1899

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 30. září 2018. Anketa je uzavřena.

Geri Halliwellová
Geri Halliwellová 810
Mel C
Mel C 365
Emma Buntonová
Emma Buntonová 329
Victorie Beckamová
Victorie Beckamová 212
Mel B
Mel B 183

12. prosince 2012