Princ Harry a vévodkyně Meghan na summitu pro mladé lídry v Manchesteru (5....

Princ Harry a vévodkyně Meghan na summitu pro mladé lídry v Manchesteru (5. září 2022) | foto: Reuters

Když vy fotku, tak my dvě. Po králi mají nový portrét i Harry a Meghan

  • 22
Královský palác před pár dny zveřejnil nový snímek britského krále Karla III. a následníka trůnu, prince Williama, i s jejich manželkami. Fotku pořídili den před státním pohřbem královny Alžběty II. Na sociálních sítích se záhy objevily i nové fotky prince Harryho a jeho manželky Meghan.

Snímek krále Karla III. s královnou chotí Camillou, princem Williamem a princeznou Kate pořídili v neděli 18. září, kdy v Buckinghamském paláci hostili státníky a zahraniční hosty, kteří přijeli na pohřeb zesnulé královny Alžběty II. Panovník má ruku v kapse a drží za pas svoji ženu. Také princezna z Walesu má ruku kolem Williamova pasu.

Královna choť Camilla, král Karel III., princ William a princezna Kate na recepci pro státníky a zahraniční hosty v Buckinghamském paláci (Londýn, 18. září 2022)

Pár dní poté fotograf Misan Harriman zveřejnil dva snímky, na nichž se Harry a Meghan drží za ruce. Rodinný přítel vévody a vévodkyně ze Sussexu je mimo jiné také autorem narozeninového portrétu princovy dcery Lilibet Diany, kterou vyfotil letos k prvním narozeninám na zahradě ve Windsoru.

Nové fotky prince Harryho a vévodkyně Meghan vznikly na summitu pro mladé lídry v Manchesteru v září 2022. Na barevné fotce jsou manželé vyfoceni zepředu, na černobílé z profilu.

The Duke & Duchess of Sussex moments before attending the opening ceremony of @OneYoungWorld last month.

3. října 2022 v 18:30, příspěvek archivován: 5. října 2022 v 9:14

Britská média již delší dobu spekulují o rivalitě a napjatých vztazích mezi princem Harrym a jeho starším bratrem Williamem. Jedním z důvodů je Harryho odchod z pozice předního člena královské rodiny a odstěhování se do USA. Vztahům s bratrem i otcem nepřidaly ani mediální výstupy, v nichž Harry a hlavně jeho manželka Meghan kritizovali poměry v královské rodině.

Bratři se opět sešli v září kvůli pohřbu své babičky. Společně poděkovali příznivcům královské rodiny ve Windsoru, s ostatními vnoučaty Alžběty II. drželi čestnou stráž u její rakve ve Westminsterském sále a také bok po boku kráčeli za královninou rakví.

SPECIÁL

Britská královská rodina

SPECIÁL: Britská královská rodina

10. září 2022

Úmrtí královny Alžběty II.

Sledovat další díly na iDNES.tv

Britská královská rodina