Kožíšek chystá trik s podpisem Gotta

Pavel Kožíšek ve středu slavnostně otevřel své vytoužené Divadlo kouzel. "Karla Gotta zaujali v Los Angeles kouzelníci Sigfried a Roy, kteří si ho po představení přivedli do šatny. Podepsal se tam na jednu kartu z celého balíčku. Oni karty vyhodili do vzduchu. Všechny spadly na zem, kromě jediné. Ta s autogramem zůstala tajemně přilepená na stropu," líčil český iluzionista Kožíšek.
Podívejte se do fotogalerie.

Tuhle historku slyšel přímo od Českého slavíka. "Když tohle kouzlo zaujalo Gotta, určitě ho jednou musím předvést ve svém novém divadle," konstatoval Kožíšek.

A skutečně se na tenhle trik poctivě chystá, aby jednou...

Jiný trik zaujal v Los Angeles režiséra Juraje Herze. "Kouzelník skáče z vyvýšené plošiny do betonového bazénku, kde není voda. Špičkové technické zařízení však bazének naplní ve chvíli, kdy kouzelník letí vzduchem," popsal Kožíšek podrobnosti.

Vzápětí připustil, že realizovat tohle kouzlo by bylo poněkud těžší a náročnější, než trik s kartou. A tak na něj spíš nedojde…

Kožíšek si vyčaroval Divadlo kouzel
Divadlo kouzel Kožíšek otevřel v Líbeznici u Prahy ve středu 17. září. Kmotry se stali mimo jiné houslový virtuos Jaroslav Svěcený, herec, moderátor a muzikant Eduard Hrubeš, další moderátor Honza Musil a imitátor Václav Faltus, který prostřednictvím hlasů známých herců namluvil divadlu znělku.

Hudbu divadlu nahrál Michal David a výtvarnice Iva Hüttnerová namalovala obrázek pro štěstí. Nechyběli ani již zmíněný režisér Juraj Herz a další hosté.

Pro dospělé se tu začne hrát 28. září, premiéru symbolicky obstará představení komedie Vstupte, v níž publikum uvidí Petra Nárožného. "V našem divadle se nebudou předvádět pouze kouzelnická vystoupení, chystáme i klasické divadelní kusy," podotkl Kožíšek.

Kouzelník Pavel Kožíšek i jeho partnerka Lucie se synem Matyášem.

S houslovým virtuosem Jaroslavem Svěceným (vpravo) si Pavel Kožíšek zahrál na miniaturní housličky.

Mezi hosty přišli na slavnostní otevření Divadla kouzel i režisér Juraj Herz a jeho paní, herečka Tereza Pokorná.

Honza Musil

Jaroslav Svěcený a Tereza Pokorná jsou blízcí kamarádi.

V Líbeznici nechybělo ani duo Těžkej Pokondr.

,