Diskuze

Manželka herce Aleca Baldwina oznámila, že letos již podruhé potratila

Instruktorka jógy Hilaria Baldwinová (35) se na jaře svěřila fanouškům s tím, že je popáté těhotná. Zároveň na sociálních sítích sdílela své obavy, že nejspíš o miminko přijde, což se v dubnu opravdu stalo. Manželka Aleca Baldwina (61) v pondělí oznámila, že letos již podruhé potratila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je jí 35 ještě může jedno dítě stihnout, ale mohla by brzdit s tím jak na něho spěchá,aspoň půl roku rok, pokud ho chce taky donosit

2 0
možnosti

No 4 dětí během 5 let a k tomu 2 potraty, neměla by spíš dceři říct, že k tělu se má člověk chovat s úctou a také mu poděkovat a nechat ho odpočinout?

7 0
možnosti

Této paní vůbec nerozumím. Má 4děti a přesto si dál huntuje tělo i duši dalším těhotenstvím a následnými potraty. Letos podruhé potratila??8-oAsi by měla vyhledat odborníka na hlavu když to sama neumí pochopit.;-(

9 0
možnosti

Má 4 zdravé a krásne deti, o čo jej ešte ide??? A hlavne prečo s tým zamoruje mediálny priestor? :-/

6 1
možnosti

Vždyť to máte v článku napsané, proč to zveřejňuje. Aby ostatní ženy viděly, že v tom nejsou samy, že se to děje i jiným, že to je těžké pro všechny, ať už dítě máte nebo nemáte (nepopírám, že pro ty samozřejmě víc). Tak jaké zamořuje? Kdo nechce, tak to nemusí vůbec číst.

1 2
možnosti

Mozna pani nepochopila, ze ji tim asi jeji telo rika, ze z tech nonstop porodu je vycerpany a chce si odpocinout..Co ma za problem, ze porad rodi??

16 0
možnosti

Tahle informace mi chyběla.

0 0
možnosti