Kateřina Hamrová na fotografii určené ke dražbě | foto: Jakub Ludvík

Hamrová shání peníze a draží své fotografie

  • 15
Moderátorka Kateřina Hamrová se vrhla na charitu. Během oslavy svých čtyřicátin v pražském Café Jungmann oficiálně oznámila zahájení spolupráce s dětským fondem OSN Unicef.

U Hamrové padla volba na vzdělávací programy dětí. "Prostě jsem zavolala ředitelce Pavle Gomba a řekla, že chci pomoc dětem a bylo to. Když opravdu chcete, je to snadné," vypráví nadšeně o svých charitativních začátcích ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR.

"Prvním krokem je vydražení mých fotoobrazů od Jakuba Ludvíka s jeho a mým podpisem," vysvětluje Hamrová svou bohulibou a v současné době i trochu módní činnost. Nyní je nejvyšší nabídka dvacet pět tisíc korun za každý z nich a ve skutečné velikosti je mohou zájemci vidět v pražském Café Jungmann.

Finance poputují přímo na konto Unicefu. Aukce bude uzavřena šestnáctého dubna. Hamrová ale chystá i další charitativní akce, ale již společně s finalistkami Miss Junior ČR. "Chceme totiž získat co nejvíc finančních prostředků," prozradila Hamrová, která by ráda do oblasti, kam nasbírané peníze půjdou, letěla osobně.