Ester Ládová na křtu CD Patrika Foxe | foto: Ivan Chlud

Ester Ládová: Hledám muže pro peníze!

  • 55
Na křtu CD Patrika Foxe v restauraci Fluidum se o pozdvižení postarala Ester Ládová. Nepřišla totiž zazpívat, ale pro peníze!

Vnadná zpěvačka s minulostí pornomodelky Ester Ládová je po ukončení čtyřletého vztahu s německým přítelem stále sama. Pánové tak mají velkou šanci, ale ne každý má záruku na úspěch. Ládová se netají tím, že hledá bohaté muže, kteří ji finančně zajistí.

„Přiznávám, že jsem náročná. Muž se o mně musí umět postarat, a to je dnes hlavně o penězích,“ řekla naprosto otevřeně Ládová o svých nárocích na muže. Do společnosti vyrazila po dlouhé době, ale s lovem na boháče zase neuspěla, a musela se tak spokojit s jednou růží, kterou dostala u vstupu.

Skamene: Nejsem malý pivo!
Herec Roman Skamene přišel sám, ale velice rychle se skamarádil s výčepním, a tak mu celý večer dělalo společnost plzeňské pivo. „A dám si hned velký, abych všem ukázal, že nejsem žádný malý pivo,“ prohlašoval vzrůstem malý Skamene.

Herec Luděk Sobota měl pro změnu hlad, a tak se s talířkem neustále nakláněl nad rautovými stoly. „Ježiš to je snad nějaký vegetariánský raut, vždyť je tu samá zelenina,“ bědoval Sobota. To si však nevšiml druhého stolu, kde se na něj „usmívaly“ lahodné kuřecí řízečky. Na těch už si pochutnávala Jana Adámková, která slavnostní křest uváděla.