David Přibyl

David Přibyl | foto: facebook @FC Viktoria Plzeň

Bývalý brankář Viktorie Plzeň David Přibyl tragicky zemřel

  • 43
Bývalý brankář mládežnické akademie Viktorie Plzeň David Přibyl (†21) tragicky zemřel. Fotbalový klub o tom informoval v pátek odpoledne na sociálních sítích.

„Dnes nás zastihla smutná zpráva o smrti brankáře Davida Přibyla, který v minulých letech působil v naší mládeži. Odpočívej v pokoji, Davide,“ objevilo se v pátek odpoledne v příspěvku na facebookovém profilu západočeského klubu FC Viktoria Plzeň, kde David Přibyl působil v letech 2014-2016.

Podle Benešovského deníku se tragická událost stala již v úterý. Podle neoficiálních informací měl mladý fotbalista uklouznout při sprchování v koupelně a utrpět zranění neslučitelné se životem.

„Případ je v šetření, pracovalo se s dvěma verzemi, s ohledem na výsledky pitvy se vyšetřovatelé momentálně přiklánějí k variantě otravy zplodinami z ohřívače, takzvané karmy,“ uvedla pro iDNES.cz policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová. 

„Odešel jsi brzy, příliš brzy, ale v našich srdcích budeš navždy, Příbo“, napsal TJ Osek, kde měl Přibyl nastoupit do přípravy na druhou polovinu sezony. „Připojujeme se se smutnou vzpomínkou. Čest jeho památce,“ napsal jihočeský klub SIKO Čimelice.

Poslední rozloučení s mladým fotbalistou se bude konat v úterý 28. ledna v 10:15 hodin ve smuteční síni píseckého Lesního hřbitova.