Adam Levine odhalil hvězdu na chodníku slávy a pochlubil se dcerou

  • 8
Zpěvák Adam Levine (37) z kapely Maroon 5 se dočkal vlastní hvězdy na chodníku slávy na Hollywood Boulevard v Los Angeles. Na slavnostní odhalení dorazil společně s manželkou, modelkou Behati Prinsloo (27) a jejich čtyřměsíční dcerkou Dusty Rose.

„Mám dceru, mám tu nejkrásnější ženu na celém světě. Jsem jedním z nejšťastnějších lidí, kteří kdy žili, a nemá to nic společného se mnou, ale s lidmi, kteří mě milují. A tak jím tímto děkuji,“ řekl dojatý Levine během děkovné řeči.

Ani zpěvákova žena s chválou nešetřila. „Jsem tak pyšná na všechny tvé úspěchy, ale většinou jsem pyšná na to, jak úžasným jsi člověkem. Nejlepším tátou, nejlepším manželem, milujeme tě,“ napsala Behati na Instagram a připojila pár fotografií ze slavnostní události, kde nechyběla ani malá Dusty Rose. Ta se tak od svého narození loni na podzim veřejnosti představila vůbec poprvé.

Úspěšnou modelku, která předváděla například i pro Victoria’s Secret, si frontman kapely Maroon 5 vzal v červenci 2014 po dvouletém vztahu v mexickém letovisku Cabo San Lucas. Na svatbě bylo tehdy 275 hostů včetně herce Roberta Downeyho Jr. nebo modelky Candice Swanepoelové.

Po svatbě Levine prohlásil, že chce děti hned. „Chci mít sto dětí. Chci mít víc dětí, než je společensky únosné.“

,