Lucie Hadašová, Aneta Langerová a Lejla Abbasová | foto: koláž iDNES.cz, KORZO

MÓDNÍ POLICIE: Abbasová má sexy pas, Langerová ušmudlané džíny

  • 13
Módní agentka iDNES.cz Iva Lecká si tentokrát posvítí na hosty RGM Hudebních cen Óčka. V hledáčku má moderátorku a nově i mluvčí Lejlu Abbasovou, modelku Lucii Hadašovou a zpěvačku Anetu Langerovou.

PŘÍPAD PRVNÍ: LEJLA ABBASOVÁ

Lejla Abbasová

V první řadě bych ráda Lejle pochválila její nový sestřih. To, že zkrátila vlasy, jí na její exotické kráse rozhodně neubralo, spíše naopak. Černé úpletové šaty s kapsami by samy o sobě nebyly nic extra, ovšem doplněné výrazným červeným páskem teprve nabírají na atraktivnosti. Moc se mi líbí, že se Lejla nebojí a s klidem si oblékne i výrazné, barevné podkolenky. Je to trendy, je to vtipné a má to šmrnc.

PŘÍPAD DRUHÝ: LUCIE HADAŠOVÁ

Lucie Hadašová

Je zvláštní, že v poslední době tuhle modelku velmi často vídám v černé. Pravděpodobně si ji oblíbila. Faktem je, že jí černá sluší, ale barvička by se mi na téhle mladé kočce líbila mnohem víc. Přesto budu chválit.  Lucie oblečení hezky zkombinovala, včetně výrazných náušnic, které teď letí. Osobně mám slabost pro topy s kanýry. Konkrétně u Lucie se ale už teď těším na jaro a věřím, že černou v jejím šatníku vystřídá pár zajímavých barevných překvapení.

PŘÍPAD TŘETÍ: ANETA LANGEROVÁ

Aneta Langerová

Anetka je taková malá šedá myška. Potvrzuje to i tím, jak se obléká. Hnědé kožené sáčko se mi ale líbí. Černou šálkou, omotanou kolem krku, nikdy nemůžete nic zkazit. Je to skvělý módní doplněk, který se vždycky hodí. Ideální je i kombinace koženého sáčka s šedivým svetříkem. Působí to docela vzdušně a pohodlně. Co mě ale vyděsilo, jsou Anetiny džíny. Vypadají ušmudlaně. Myslím, že není nutné za každou cenu svou nezávislost a jakousi svobodu projevovat zrovna tímto sociálním způsobem.

Kdo se oblékl nejlépe?

celkem hlasů: 1245

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 pátek 13. února 2009. Anketa je uzavřena.

Aneta Langerová
Aneta Langerová 521
Lejla Abbasová
Lejla Abbasová 446
Lucie Hadašová
Lucie Hadašová 278
Módní policie
, pro iDNES.cz