Cyndi Lauper bez make-upu

Cyndi Lauper bez make-upu | foto: Profimedia.cz

Cyndi Lauper si vyšla bez make-upu, svým vzhledem šokovala okolí

  • 33
Sedmapadesátiletá zpěvačka Cyndi Lauper, která to s líčením vždy spíš přeháněla, šokovala svým vzhledem na letišti v Los Angeles. Zapadlé oči, žádné obočí a neupravené vlasy, to bylo to nejmenší. Kůže zpěvačky byla nápadně rudá a suchá a Lauper vypadala ještě starší, než ve skutečnosti je.

Cyndi Lauper se zatím nevyjádřila k tomu, proč je její obličej tak červený. Může to být špatná reakce kůže na nějaký kosmetický přípravek, nebo se prostě připálila na slunci.

Cyndi Lauper bez make-upu

Nejpravděpodobnější vysvětlení je, že jindy velmi bledá zpěvačka použila chemický peeling, který jí podráždil kůži. Ta se po takovém zákroku může loupat a být zarudlá i několik dní.

Ještě před čtyřmi dny se zpěvačka smála do objektivů na akci v New Yorku věnované její třicetileté kariéře. S bezchybnou pletí, domalovaným obočím, rudými rty a umělými vlasy vypadala o dvacet let mladší. Podle deníku Daily Mail letěla do Los Angeles právě na kosmetický zákrok.

Cyndi Lauper v New Yorku

Cyndi Lauper je přitom stejně jako extravagantní zpěvačka Lady Gaga tváří kosmetické značky MAC a bez rudých rtů se na veřejnosti téměř neobjevuje.