Rosie Huntington-Whiteleyová na filmovém večírku a halloweenské party

Rosie Huntington-Whiteleyová na filmovém večírku a halloweenské party | foto: ReutersProfimedia.cz

Rosie Huntington-Whiteleyová provokuje, ukázala prsa a pak kalhotky

  • 48
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteleyová ví, jak zaujmout. Na filmový večírek si vzala odvážné šaty, které odhalily její křivky. Na halloweenské party zase ukázala kalhotky.

Pětadvacetiletá Huntington-Whiteleyová coby andílek Victoria's Secret nikdy neměla problém předvádět své křivky v prádle. Kráska z filmu Transformers si ale na LACMA Art and Film Gala v Hollywoodu žádné prádlo nevzala. Její zelená róba s velkým výstřihem na zádech pak vzbudila patřičný zájem fotografů.   

Modelka si během oslav Halloweenu už prádlo vzala a dokonce ho ukázala. V sexy podvazcích, korzetu a kalhotkách dorazila na party.

Rosie Huntington-Whiteleyová se za svou postavu rozhodně stydět nemusí. Kromě přehlídek ji častokrát vystavuje na odiv v reklamě. Navrhla a předváděla pro řetězec Marks & Spencer kolekce luxusního spodního prádla. Navíc loni byla magazíny Maxim a FHM zvolena za nejvíce sexy ženu světa.

"Je to pro mě lichotka, být nejvíc sexy ženou světa. Tohle je skutečně vzrušující rok," řekla kráska, která žije s o dvacet let starším hercem a režisérem Jasonem Stathamem.