Vizualizace nového nového studia pro ranní vysílání TV Nova | foto: TV Nova

Snídaně na Nově s podzimem změní název i studio, bude i o víkendu

  • 10
TV Nova si na letošní podzim připravila řadu novinek v publicistických formátech, a to hlavně v ranním vysílání. Snídaně s Novou dostane nový název i studio. Diváci se mohou těšit na víkendové vysílání. Nový design čeká také pořad Střepiny, který moderuje Bára Divišová.

Snídaně s Novou se od letošního podzimu divákům ukáže v úplně novém vzhledu. Z názvu zmizí dovětek „s Novou“, s tím přichází i změna loga. Největší novinkou je však nové studio, které během léta roste v prostorách toho původního. Letní Snídaně se proto vysílá z terasy nad zpravodajským centrem. Na novou Snídani se mohou diváci těšit již v pondělí 5. září, uvedla TV Nova v tiskové zprávě.

„Nové studio Snídaně je stále ve výstavbě, ale vypadá to dobře. Vizualizace jsou krásné, je to moderní vzdušný prostor, který nám nabídne velkou variabilitu. Já sám se obzvláště těším, jak bude vypadat zimní zahrada. Pevně doufám, že se nové studio bude divákům líbit,“ uvedl ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska.

„Už loni jsme představili dva nové moderátory, Ondru Havla a Johana Mádra, a nyní jim dáme ještě více prostoru,“ slíbil Houska.

Během jednoho roku se jedná již o třetí nové studio, které TV Nova divákům představuje. Loni v září to bylo zpravodajské studio, letos na jaře největší sportovní studio u nás.

Tím ovšem novinky ve Snídani nekončí. Už tento podzim se rozjede víkendové vysílání. Každé sobotní a nedělní dopoledne dostanou diváci TV Nova nejen zpravodajský servis, ale také reportáže, rozhovory či lifestylová témata nebo cestovatelské a kulturní tipy.

Do tohoto vysílání se například včlení pořady Koření a Volejte Novu. Nebude chybět ani diskuzní pořad Napřímo Báry Divišové, který znají diváci z internetového vysílání TN Live.

Rozloučí se Policie Modrava, stálice Novy doplní dva nové seriály

„Chceme našim divákům zpříjemnit nejen vstávání v pracovní dny, ale také víkendová dopoledne. Nyní pracujeme s variantou vysílání zhruba od osmi do dvanácti,“ doplnil Houska.

Obsah Víkendové Snídaně bude podle něho trochu jiný než v pracovním týdnu. „Zařadíme do něj některé naše oblíbené pořady tak, aby byly všechny pohromadě. Vypravíme se rovněž za našimi diváky, součástí bloku budou také hudební hity a živé koncerty. Moderátory této relace představíme již brzy!“ slíbil.

Nový vzhled čeká během podzimu také publicistický pořad Střepiny. „Letos je to dvacet let, co Střepiny vysíláme. Za tu dobu samozřejmě prošly změnami v designu, ale řekli jsme si, že je načase udělat další změnu. Neměníme formát, ale pouze jeho grafický obal, aby byl ještě modernější,“ vysvětlil šéfredaktor zpravodajství TV Nova Michal Kratochvíl.


Video