Novým generálním ředitelem TV Nova bude od ledna  2023 dosavadní šéf...

Novým generálním ředitelem TV Nova bude od ledna 2023 dosavadní šéf digitálních médií CME Daniel Grunt. | foto: ČTK

Novým generálním ředitelem Novy bude Grunt, dosud vedl digitální média CME

  • 0
Nova oznámila, že jejím novým generálním ředitelem bude od 1. ledna 2023 Daniel Grunt. Zaměří se na další upevnění pozice TV Nova jako lídra na trhu, jejího inovativního přístupu k programování a digitální transformaci s důrazem na pokračování růstu Voyo. Ve funkci nahradí Kláru Brachtlovou a Jana Vlčka.

Daniel Grunt prozatím zůstane i vedoucím digitálu v rámci CME, dokud nebude jmenován jeho nástupce.

Od stejného data se Dušan Švalek stává zástupcem CEO v CME a bude svoje vedoucí kompetence rozvíjet napříč těmito trhy CME: Slovensko, Slovinsko, Chorvatsko a Bulharsko, uvedla televize Nova v tiskové zprávě.

Vedení CME posílí současní generální ředitelé TV Nova Klára Brachtlová a Jan Vlček. Klára Brachtlová se stane CME Chief External Affairs a Jan Vlček CME Group Revenue Officer, oba budou reportovat přímo Dušanu Švalekovi.

Klára Brachtlová zastřeší aktivity spojené se strategickými partnerstvími a rozvoj vztahů v rámci odvětví a společně s Dušanem dohlédne na provozní agendu CME. Jan Vlček bude i nadále podporovat obchodní růst TV Nova a pracovat na strategických iniciativách jako targetable advertising (digitálně cílená reklama), která bude postupně realizována na všech trzích CME.


Video