Z vánočního dílu seriálu Ulice

Z vánočního dílu seriálu Ulice | foto: TV Nova

Nova připravila divákům vánoční dárek. Štědrovečerní díl Ulice

  • 6
Nova prozradila hlavní dárek, který Ulice letos nadělí divákům přímo pod vánoční stromeček. Po šesti letech připravila vánoční díl, který se na obrazovkách objeví na Štědrý den. Poslední roky se Ulice vysílala pouze do konce předvánočního týdne.

„Co se týče příprav a samotného natáčení, všichni si dali záležet, aby v Ulici byla co nejkrásnější výzdoba a aby z celého dílu na diváky dýchal skutečný duch Vánoc i přes to, že se natáčelo na přelomu září a října,“ prozradila kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová.

Doplnila, že se podle ní povedlo natočit díl plný laskavého humoru, rozzářených světýlek, dětských očí a splněných očekávání. „Dokonce se v Ulici snad poprvé objeví živé ovečky a osel,“ přidala.

Postavy seriálu se ve štědrovečerním dílu chystají na sváteční večer, ne všem ale vyjdou přípravy na sváteční posezení s rodinou podle jejich představ.

„Skutečné Vánoce v Ulici chyběly i nám, tvůrcům. Proto jsme s radostí přijali výzvu napsat speciální vánoční díl, který se bude vysílat na Štědrý den. Je to dobře, protože Vánoce a jejich kouzlo patří k našemu životu a ozvláštňují jinak všední dny. Stejně jako Ulice, která zobrazuje běžný život obyčejných lidí a Vánoce do ní rozhodně patří,“ svěřila se producentka.

Nova má pro fanoušky seriálu Ulice vánoční dárek, píseň Pavla Callty

Souběžně vznikala i vánoční píseň Pavla Callty, kterého diváci znají z hospody coby barmana Jonáše. „A musím říct, že vánoční píseň je skutečně povedená a natolik chytlavá, že je těžké ji dostat z hlavy,“ uzavřela Klasová.


Video